2777
2789
عنوان

این چه حسیه ک من دارم😐😑

| مشاهده متن کامل بحث + 604 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبوانگیه. جدی گفتم. عقل از چیزایی ک گفتی ب دوره. عشق هم نیست.‌چون ذات عشق از خود گذشتگیه مالکیت بردار و.... نیست

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
تو الان اینو از کجا فهمیدی

خوب خودت میدونی که ترس داری یا نه!

اگه داری تلاش کن کخ اعتماد به نفستو بیشتر کنی و در آینده ازون زنا نشی که بعد ازدواج زندگیشون متوقف میشع

اگه هم که احساس میکنی نداری که ببخشید بابت پیش داوری🌷

منم اولین بار که این حس ها رو داشتم به کسی بود که با هم یه دوستی معمولی داشتیم (البته الان عشقم😍)یبار اومد گفت تو محل کارمون یه دختره هست همیشه صبح ها برا من و محمد(داداش دوقلوش) لقمه نون و پنیر میگیره🙄🤦🏻‍♀️ینی همون لحظه انقد ناراحت شدم انقد عصبی شدم فقط دلم میخواست دستم به دختره برسه😆🤣با اینکه گفت با دختره حرف زدم بهش گفتم دیگه این کارو نکن برامون حرف درمیارن ولی خیلی ناراحت بودم و چیزی از حس بدم کم نمیکرد😂

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
اگه ی روز بیاد بهت بگه حالش ازت بهم میخوره بعدش چیکار میکنی ایا میگی ک انشالله یکی گیرش بیاد بد باشه ...

نه .ببین شوهرم نیست .. یکی دیگه س.. ولی این حس هارو دارم بهش .. و البته میتونم با دخترایی ک خودم مدنظرم هست تصورش کنم و اگه ب اونا محبت کنه ناراحت نمیشم اما اگ ب غیر اونا محبت کنه یا غیر اون دختر ها بهش محبت کنند من حرص میخورم