سلام . نمیدونم اسم این حس چیه .. حسادته مالکیتع چیه نمیدونم ..
اینجوریه ک یکی رو دوست دارم و اصلا دلم نمیخواد اون کسی رو دوست داشته باشه .. دوست ندارم ب کسی جز من محبت کنه .. و دوست هم ندارم کسی غیر من بهش محبتی کنه و اونو دوست داشته باشه .بعد میبینم یکی بهش محبت داره ..یا این ب یکی محبت داره عصبانی میشم ازش و هی ناراحتی و حرص ...
منم اولین بار که این حس ها رو داشتم به کسی بود که با هم یه دوستی معمولی داشتیم (البته الان عشقم😍)یبار اومد گفت تو محل کارمون یه دختره هست همیشه صبح ها برا من و محمد(داداش دوقلوش) لقمه نون و پنیر میگیره🙄🤦🏻♀️ینی همون لحظه انقد ناراحت شدم انقد عصبی شدم فقط دلم میخواست دستم به دختره برسه😆🤣با اینکه گفت با دختره حرف زدم بهش گفتم دیگه این کارو نکن برامون حرف درمیارن ولی خیلی ناراحت بودم و چیزی از حس بدم کم نمیکرد😂
( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
اگه ی روز بیاد بهت بگه حالش ازت بهم میخوره بعدش چیکار میکنی ایا میگی ک انشالله یکی گیرش بیاد بد باشه ...
نه .ببین شوهرم نیست .. یکی دیگه س.. ولی این حس هارو دارم بهش .. و البته میتونم با دخترایی ک خودم مدنظرم هست تصورش کنم و اگه ب اونا محبت کنه ناراحت نمیشم اما اگ ب غیر اونا محبت کنه یا غیر اون دختر ها بهش محبت کنند من حرص میخورم