2777
2789

سلام دوستای گلم خوشحال میشم تجربه هاتون رو بگین.ممنون

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم استرس دارم حالامن زایمان دوممه مثلا.بنظرمن تامیتونی درداتوتوخونه تحمل کن دوش اب گرم بگیردیدی نتونستی بروبیمارستان هرچی دیرتربری بهتره

خیلی ب دعاهاتون احتیاج دارم یه صلوات برام میفرستین ممنونم🌹
انشاالله که به سلامتی زایمان کنی و برگردی 

ان شاالله.ممنون گلم

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

کارخاصی نکردم دردام خودش شروع شد ورفتم بیمارستان زایمان کردم

خدایاماراآن ده که آن به،ومگذارمارابه که ومه!!!🌺به فرموده حضرت آقا:دربیت المقدس نماز خواهیم خواند.ان شالله به زودی🌺🤲

دردش فقط چند ساعته 

الکی به خودت و نی‌نی استرس نده

بعدش که میاد میگیریش تو بغل شیرش میدی همه دردا از یادت میره

انشالله که زایمان راحتی داری

دیگه انتظار داره به پایان میرسه😍😍⁦

من خداروشکر زایمان راحتی دارم دختر اولم کل دردهام یک ساعت ونیم شد و دختر دومم کلش یه ساعت ،من چند روزقبل زایمان خیلی پیاده روی کردم و وقتی هم انقباض های زایمان شروع شد حسابی دوش آب گرم گرفتم و کمرمو زیر دوش آب گرم ماساژدادم وقتی رفتم بیمارستان هر دوبار دهانه ی رحمم 9سانت باز شده بود 

......
منم‌ ده روز دیگ سز میشم کلا فضام انگار🤭🤭

خوشبحااااااالت.چرا سز پس؟

وای بسلامتی. چقدخوب. ان شاء الله ک زایمان راحتی داشته باشی. 

ممنون گلم

هرروز دوش آبگرم بگیر خونه رو جارو دستی بکش شنیدم خوبه پله ها رو بالا پایین کن تو خونه راه برو

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
دردش فقط چند ساعته  الکی به خودت و نی‌نی استرس نده بعدش که میاد میگیریش تو بغل شیرش میدی همه ...

خداکنه همینطور ک میگی پیش بره برام دعا کن