تا دهم آذر میخوام پنج کیلو کم کنم من میتونمممم ای حداااا
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا
من با حذف قند وشکر و فستینگ و رقص ماهی ۵ کم کردم ۶ ماه ۳۰ کیلو کم کردم اما از عید تنبلی کردم و ۶ کیلوش برگشته الان دوباره میخوام حذف قند کنم و غذام کم کنم اما انگار اراده پارسالم رو ندارم
من با حذف قند وشکر و فستینگ و رقص ماهی ۵ کم کردم ۶ ماه ۳۰ کیلو کم کردم اما از عید تنبلی کردم و ۶ کیل ...
آفرین چه عالیییی من با کالری ۱۸۰۰تا پارسال هفت کیلو کم کردم ول کردم الان دوباره استارت زدم ببین همیشه آدم یهو ازاده میکنه یه سختی و به جون میخره هر جور هست تا برسه به هدف اما بعد ول کردی دیگه نمیتونی مثل قبل اراده کنی خیلیییی زمان میبره ادم انگار خسته شده جون ندارع
وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا