2777
2789

تا دهم آذر میخوام پنج کیلو کم کنم من میتونمممم ای حداااا 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با حذف قند وشکر و فستینگ و رقص ماهی ۵ کم کردم ۶ ماه ۳۰ کیلو کم کردم اما از عید تنبلی کردم و ۶ کیل ...

آفرین چه عالیییی من با کالری ۱۸۰۰تا پارسال هفت کیلو کم کردم ول کردم الان دوباره استارت زدم ببین همیشه آدم یهو ازاده میکنه یه سختی و به جون میخره هر جور هست تا برسه به هدف اما بعد ول کردی دیگه نمیتونی مثل قبل اراده کنی خیلیییی زمان میبره ادم انگار خسته شده جون ندارع

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم میخوام کم کنم یه 5 کیلویی کاش منم بتونم

سخته من الان یه سال میخوام کم کنم ج