2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله که همینطوره بعدش که بشینی به این لحظه فکر کنی خندت میگیره زود میگذره میره تموم میشه

اره همه همینو میگن

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.
عزیزم دکترت اختیاری قبول کرد؟ شنیدم بعضیا زیرمیزی میگیرن تا اجازه بدن سز بشی

اره ، نه زیر میزی نمیگیره فقط ۷ و ۴۰۰ پول بیمارستان خصوصی

الیسا قشنگم همه زندگیمه😍🤤
اره ، نه زیر میزی نمیگیره فقط ۷ و ۴۰۰ پول بیمارستان خصوصی

شما خصوصی میخای بری

خدایا ممنون ک منو لایق مادرشدن دونستی.هرچقدرم شکرت کنم بازم کمه..خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت میسپارم عاقبت بخیرش کن.آمین ......آهای توای ک داری امضام رو میخونی اره باتوام میشه یه صلوات بفرستی برا چشمای منتظر کساییکه منتظر یه نی نی ان. الهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم.

منم باید طبیعی زایمان میکردم.دکترم اصلا قبول نکرد سزارین بشم.چهل هفته ام پرشد دقیقا همون روزی که شدم چهل هفته تمام ؛کیسه آبم پاره شد و خیلی میترسیدم که قراره چه اتفاقی بیوفته به شدت هم از زایمان طبیعی میترسیدم.وقتی رسیدم بیمارستان ماما گفت باید معاینه بشی خیلی درد داشت درست همون لحظه به خدا گفتم خدایا کمکم کن من نمیتونممم.بعد سونو کرد تا وضعیت بچه رو بفهمه هنوز پنج دقیقه از سونو نگذشته بود که یهو گفت بچه مدفوع کرد باید سزارین بشی باورم نمیشد انقدر زود خدا جوابمو دادو حاضرم کردن اورژانسی سزارین بشم .راستش ناراحت بودم از اینکه اتفاقی برای بچم نیوفته ولی خیلی هم خوشحال شدم که قرار بود سزارینم کنن چون واقعاا میدونستم نمیتونم درد طبیعی رو تحمل کنم.زایمان کردم و خداروشکر بچمم سالم بود.