2777
2789

مدام میبینم اینجا میان میگن کار نداره آدمو دلسرد میکنن 

ب سختی قبول شدم این رشته رو 🥺 همه برام خوشحالن ... کلی خانوادم ذوق دارم اما خیلیا میان بهم میگن کار نداره وسط ذوقم میگن پشیمون میشی رشته ات بیکار میمونی قسمم میدن نرو و .... آدم رو دلسرد میکنن 

میگن کاری نداریم نمی‌خواهیم ناراحتت کنیم ولی رشتت کار نداره خب عزیزم من الان قبول شدم و ثبت نامش کردم پول پرستاری دانشگاه آزادم نداره 

الان دیگ چ هدفی داری ب من میگی رشتت کار نداره ای بابا💔🫂

من رشتم رو دوسش دارم همینم ب سختی ب دست اوررم بعد کلی تلاش و سختی 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

منم برات خیلی خوشحالم 

کار هست اتفاقا...

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من علوم ازمایشگاهی قبول شد خیلیا گفتن کار نداره و فلان الان میره سرکار 

گوش به حرفشون نده

هر کجناره سیل کنم تو وام دیاری❤️گلونی نه فقط یک تکه پارچه ،پرچم بی صدا و غرش زاگرس است بر بلندای پیشانی زنان و مردان لر مثل پرچم آزادی میرقصد نشان نجابت ونترسی، سمبل خاک گرم و کوه غیرت.گلونی را نمیشود از تنِ زاگرس جدا کرد همانگونه که نمیشود از صدای کوه پژواک دایه دایه را گرفت.《دایه دایه وقت جنگه...》این صدای مادران است که گلونی به سر فرزند به دل، و غیرت به مشت، بر سینه ی تاریخ کوبیدند. گلونی به خون و خاک و عشق بافته شده است زبان بی کلامی ست که می گوید 《من لرم من زاگرسم ریشه ام در صخره هاست》 اگر روزی کسی پرسید این تکه پارچه چیست بگو این گلونی ست و تنها از آن لر است تنها از آن زاگرس است و تنها با نوای《 دایه دایه》 زنده می ماند

تو عمرم نشنیدم کادر درمان بیکار باشن. عروس دایی من هوشبری خونه تو بیمارستان شهر ما آنقدر هوشبری کمه مدام شیفته از پا درادمده بیچاره . استخدامم شده.  به حرفای بقیه گوش نده 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

حتی اگه پرستاریم قبول میشدی باز چند نفر بودن که میگفتن پرستاری که خوب نیست و شیفت شب داره و برای خان ...

دقیقا میزنن تو ذوق آدم 

حداقل کارش سبک و تمیز تره برای کارم خدا بزرگ

تو عمرم نشنیدم کادر درمان بیکار باشن. عروس دایی من هوشبری خونه تو بیمارستان شهر ما آنقدر هوشبری کمه ...

دقیقااااااا 🥺🥺🦋🦋 خو م دوست دارم بعدش برم تو بیمارستان خصوصی راحت 

خدا بزرگ 

مبارکه، همیشه کار هست رتبه ات چند شد تپ منطقه عزیزم

قربونت برم من عزیزه دلم ترازم ۷۷۰۰

رتبه رو بد دادن خیلی بد توی منطقه ۲ 

عزیزم اولا بهت تبریک میگم 

دوما به حرف هییییچکی گوش نکن غیر از خودت

منم رشته مورد علاقه ام رفتم از همون اول خیلیا گفتن کار نداره فقط اسم داره

ولی من خواستم و علاقه داشتم

تلاشمو کردم و نتیجه اشم دیدم 

هرچقدر پول زیاد باشه یا کم 

مهم اینه همین چند سال زندگیو با حسرت سپری نمیکنیم

هدفتو دنبال کن

وقتی میبینن انقدر مشتاقی همه جوره استخدامت میکنن

قربونت برم من عزیزه دلم ترازم ۷۷۰۰رتبه رو بد دادن خیلی بد توی منطقه ۲

موفق باشی رتبه ات هم خودت به دست آوردی دیگه، رشته ات هم خوبه، کار هم هست

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…