2777
2789

جمعه صبح از خواب بیدار شدم رفتم زایمان تا الان نخوابیدم داغون شدم.سزارینم کمرم شکست.

همش مثل موش چشماش بازه

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰

وای جونم از اینا میخام خدایا 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی....زنده باشه

موش موشی 

تازه اول راهه کوووو تا سختیهای مادر شدن رو بکشی

اما خییییلیم شیرینه

همه دنیا بخواد و تو بگی نه؛ نخواد و تو بگی آره تمومه؛همین که اول و آخر تو هستی؛به محتاج تو محتاجی حرومه....

وای خدا جونم چشه عزیزم مکه؟؟؟؟

کسی نیست کمکت؟

چشمای پسرم مثل چشمای باباش خوشگلن 😍 خدایا ممنونم که بچه ی سالم و صالحی بهمون میبخشی😍 بله🤗چشمای ناز پسرم به باباش رفتن،قربون چشمای خودشو باباش😍

عزیزم‌ چ نازه.تازه اول راهی.چن ماه طول میکشه تا خوابش تنظیم بشه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

خدا حفظش کنه عزیزم . بسپار به شوهرت چند ساعت بخواب 

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….