2777
2789
عنوان

کاربر انتقام هستم

497 بازدید | 28 پست

بچها جریانش چیه همه رو لایک میکنه ثانیه ای ولی دسترسی به اکانتش امکان پذیر نیست 

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

الان عکسشو میذارم

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس میکنم ربات هست 😐😑😂😑

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

شروع شد بازتمومش کنید اه

وا عزیزم من اصلا نمیدونم جریان چیه

وا عزیزم من اصلا نمیدونم جریان چیه

بیخی بابا همه رو لایک میکنه اون 😑

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

تعلیق شده ولی میتونه لایک کنه

چندبار توی همین سایت دیدم برای کاربرا پیش آمده بود 

بعد بقیه به نی نی یار گفتن از تعلیقی دراورد تونست تایپک کنه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

ول کنید ترو خدا. خوب یا تعلیقه یا ترکیده اما میتونه فقط لایک کنه. انگار که  هیولا وارد سایت شده یا از پشت گوشیها همه رو میخوره

من رو هم چند بار لایک کرد 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !