2777
2789
عنوان

کاربر انتقام هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 497 بازدید | 28 پست
با ایمیل  مث روح سرگردان وارد سایت شده..

اینو راست میگی،منم با ایمیل وارد شدم ولی شماره تلفن نزده بودم،اینجوری مثل روح بودم👌

❤زندگی ام خوشایندم نبود، بنابراین دوباره آفریدمش  ❤  گابریل کوکو شنل

منم لایک کردع چند باری مشکلش چیع بزار لایک کنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همه ی ضربتی زده با لایکاش.. من ک میگم ختم لایک برداشته😁😁

😂😂😂آره حرعت درسته

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
ول کنید ترو خدا. خوب یا تعلیقه یا ترکیده اما میتونه فقط لایک کنه. انگار که  هیولا وارد سایت شده ...

عزیزم من ک دعوا ندارم باهاتون زیاد سایت نمیام نمیدونستم جریان چیه اومدم پرسیدم همه انگار دعوا دارن با آدم

اگر میدانستم این آخرین دقایقی است که تورا میبینم به تو میگفتم “دوستت دارم “ و نمیپدانشتم که تو خود این را میدانی همیشه فردایی نیست تا زندگی فرصت دیگری برای جبران این غفلت ها به ما بدهد کسانی را که دوست داری کنار خودت داشته باش و به آنها بگو که چقدر دوستشان داری بگو که چقدر برایت مهم هستند بگو که وجودشان برایت نیاز است مراقبشان باش چون شاید فردایی نباشد برای جبران گفته هایی که یک روز از گفتنشان گذشتی ! 
👌🤪دیشب یادته😂😂 

آره😂😂

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺
عزیزم من ک دعوا ندارم باهاتون زیاد سایت نمیام نمیدونستم جریان چیه اومدم پرسیدم همه انگار دعوا دارن ب ...

دعوا نکردم عزیزم. اتفاقا آروم گفتم . کدو اینحا عادت دارن از کاه کوه بسازن. اون بنده خدا هم یه کاربر مثل همه ی ما بوده فعلا تعلیقه و اجازه ی پست گذاشتن نداره . 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
چرا تعلیق شده؟

نمیدونم

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا