2777
2789
عنوان

عروس پروی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14400 بازدید | 177 پست
خب پس دیگه بدتر نشده و پرووتر نشده از همین الان سرو سنگین باهاش رفنار کنید ولی محترمانه 

اره واقعا تصمیمم همینه 

من دوسش دارم ها 

دلمم میخواد رابطمون خوب باشه ولی از اینکه وظیفم بدونه کاری رو حرصم میگیره 

دختر خوب لطف مکرر میشه حق مسلم

شما زیاده روی کردی 

پسر خواهر ایشون پدر مگه نداره

معمولا پاساژ گردی رو خانمها میرن

آقاشون بشینه بچه رو نگه داره

ضمنا ثابت شده بچه ها ناقل هستن

رک بگو مامان باباتون سنشون بالاست و خدانکرده ممکنه کرونا بگیرن 

و بهش بگو شما نباید تو این وضعیت از ما توقع داشته باشی و همونطور که قبلا ناراحت میشدی برادرم بیاد خونه ما بخاطر کرونا خودتون هم باید رعایت کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااااای  اینا چجوری دختراشونو تربیت میکنن اخه

والا این سوال بزرگ خودمونم هست از در میومد تو اگه بابام و داداشم نبودن به مامانم سلام نمیکرد هعی خداااا یه چیزایی ما از عروس دیدیم که.... بعد اینا میگن عروسشون بده

کاش میشد بشی🖤💔
دقیقاااااااا نمیدونم چرا نی نی سایت همه دشمن خانواده شوهرن 

والا من خودم هم عروسم هم خواهرشوهر بنظرم خوب بودن یا بد بودن رابطه بین عروس و خانواده شوهر یه موضوع کاملا دو طرفه اس نه همه عروسا بدن و نه همه خانواده های شوهر  ولی اینجا همیشه یه طرفه به قاضی میرن و اکثرا طرف عروس رو میگیرن 

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚
اول اینکه درست کرونا..ولی خب خانووادش اومدن بهتون سر بزنه ..عب نداره...اگه فاصله رعایت شه .. خودم خ ...

نه اصلا درست نیست تو کرونا اخه

اونا با ماسک که نبودن ولی با ماسک هم احتمال گرفتنش هست چجوریه که با این همه شیلد و ...پرستارا و دکترا دارن میگیرن 

بعدم کلا من خودم شخصه هیچ وقت بی دعوت جایی نمیرم 

چه برسه به اینکه ۹ نفر رو هم راه بندازم دنبالم 

دختر خوب لطف مکرر میشه حق مسلم شما زیاده روی کردی  پسر خواهر ایشون پدر مگه نداره معمولا پاسا ...

اره یه پیام بلند بالا بهش دادم و ربطش دادم به کرونا و درسام و قبول نکردم 

عزیزم دختره اسمش اریاناست 

من چون داشتم تند تند تایپ میکردم اشتباهی زدم اریا 

عزیزم  جااااان دفاع کن از حق خودت  نه عروس ما بد نیست ولی داره پرتوقع تر میشه هی  ...

زن داداش منو ندیدی که ببینی دفاع کن و اینا همش دل خوشیه بعدم بابای من هرچیزی بشه میگه هیچی نگید آبروم نره خیلی مرد آبرو داریه بعد این خانوم کاری کرد زندگی مامان من داشت نابود میشد مامانم گریه میکرد به داداشم میگفت با این سن و سال زندگی من و بابات حالا از هم میپاشه نمیدونی چه چیزیه یه وصلت کردیم خودمون هنوز توش موندیم این چی بود دیگه به جونمون افتاد

کاش میشد بشی🖤💔
خب اگه من همیشه خواسته هاشو قبول کنم پر توقع میشه 

اگه در توانت باشه انجام بده اینقدر عاقل هستی که وقتی ببینی رفتارش داره به سمت پررویی میره جلوش رو بگیری عزیزم

میشه برای حاجتم  که اینده و زندگیم رو تغییر میده  از ته دل دعا کنید  و صلوات بفرستید...
من اگه زدی باور میکنم چون یکی شو داریم که خداروشکر فعلا باهامون قهره نمیره و بیاد  تازه گاهی وق ...

واسه ما دعوا

تهمت

ضرر مالی

هررررکاری از دستش بر میاد سرمون میاره

کاااااش قهر میکرد گورشو گم میکرد میرفت

ولی قهر نمیکنه ، دلش میخواد بره بیاد و ضرر برسونه

خانوادمم فووووووق العاده بفکر آبرو و حرف مردم هستن

بخاطر همین هیچی بهش نمیگن

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من
واسه ما دعوا تهمت ضرر مالی هررررکاری از دستش بر میاد سرمون میاره کاااااش قهر میکرد گورشو گم میکر ...

همین هی که میگن هیچی نگید جلو مردم زشته طرف بیشتر سلیطه بازی در میاره

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .