2777
2789
عنوان

عروس پروی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14400 بازدید | 177 پست

منم مثل تو بودم اسی با این تفاوت من دخترعمم میومد وااایییی کلااافه میشدم از یه طرف درسام مجازی بود کلاسامم مشخص نبود از یه طرف دختر عمم نق میزد ینی عمم خودش از پسش برنمیومد میفرساد بیاد خونه ماااا

منم اسباب بازی زیاد دارم میدادم بازی کنه باورت نمیشه نصف وسایلامو برد نصفشم شکست😐هیچی برام نموند تازه کتابامم پاره کرد

یه روز عمم پیام داد بیا دنبال فاطمه(دخترعمم)ببرش خونه خودتون کرونا هست نمیتونم ببرم بیرون و میخام با شوهرم برم خرید😐

منم گفتم ببخشید عمه من درس دارم(واقعاااا هم درس داشتما)فاطمه هم خودش بازی نمیکنه باید یکی باشه باهاش بازی کنه اونجوری بهونه میگیره

گفت خب به مامانت بگو باهاش بازی کنه😐(انگاری مامانه من بیکار بود)منم گفتم مامانم دکتره شرمنده

هیچی دیگه یه پیااام بلنــــد نوشت تو عرضه نداری و من میخاستم بچه داری یاد بگیری فردا پس فردا ازدواج میکنی هیچی بلد نیستی و.........

بعد بچش فرستاد خونه مادرشوهرش دو روز بعد اونم اورد بچه رو گزاشت خونه خودش بعدم گفت عرضه تربیت بچه نداری نزار بچه گیرت بیاد😐😂(ما هم اونجا بودیم)

بنظرم زیاد رو نده بهش.برادر زادته قبول ولی نزار عروستون فک کنه وظیفه تو نگهداری از بچه‌هستش😊💓

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زن داداش بد ندیدی شما تا اینو ببوسی بزاری رو چشات پس من باید چی بگم که زن داداشم جلو همو قشنگ ...

وای خدابه دادتون برسه معلومه خیلی خانم بودین ک درمقابل این کارای بی شرمانه زن داداشت کوتاه اومدین دیگه کاری بهش نداشته باشین انگاری ک اصلا وجودنداره

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
حرفتم ک حرف مفت بود😂چون الکی قضاوتش کردی مطمئنم اگ خودت بودی کسی این کارارو میکرد جرش میدادی بااین ...

برو اول لحن صحبت درست کن هروقت در اندازه ای شدی که تونستی مودبانه صحبت کنی بعد شاید در حدی دیدمت که جوابت بدم متاسفانه من بااین الفاظ آشنایی ندارم 🙏🏼

منم مثل تو بودم اسی با این تفاوت من دخترعمم میومد وااایییی کلااافه میشدم از یه طرف درسام مجازی بود ک ...

کاملا باهات موافقم 

نههههه برادر زادم نیست 

دختر خواهر عروسمونه 

یعنی خواهر زاده عروسمون 

دقیقااااااا همش به مردم فحش میدن اگه رعایت نمیکنن خانوادش از همه بدترن داداش خیلی کم میاد خونم ...

خب احتمالا کرونا فقط برای خانواده شوهره نه خانواده خودش 

بچه رو نگه نداریا دلسوزی بیجا هم نکن مادرش تو کرونا بچه رو اورده سفر فکر کرونا نبوده الان میخوان پاساژ گردی کنه یاد کرونا افتاده  بیشتر میخوان بچه دنبالشون نباشه آزاد باشن

با احترام جوابشو بده بگوو نمیتونم نگه دارم  بعدم نزار با حرفاش تحریکت کنه که قبول کنی 

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
برو اول لحن صحبت درست کن هروقت در اندازه ای شدی که تونستی مودبانه صحبت کنی بعد شاید در حدی دیدمت که ...

خوبه لحنتو تو اولین کامنتت دیدم عزیزممممممممممممم😎

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
وااااااااای چقدرررر فهمیده ای شما  واقعا کیف کردم  من به خاطر این زیاد باهاش راه میام ...

فداااات، عزیزم مهر طلب نباش، نه باهاش خیلی خوب باش نه بد، معمولی باش، توقع تو آدما به وجود نیار

از قدیم گفتن،. دوری و دوستی، شما هم فاصله ات رو حفظ کن، اینجوری ازت درخواستم نمیکنه

حتما رو مهر طلبیت کار کن،. ضربه میخوری

وای خدابه دادتون برسه معلومه خیلی خانم بودین ک درمقابل این کارای بی شرمانه زن داداشت کوتاه اومدین دی ...

نه بابا اصلا دختره در شان خانواده ما نیست که بخوایم کاری باهاش داشته باشیم فقط اون هر کاری دلش بخواد کرده و میکنه زشته برای ما بحث کردن با اون

کاش میشد بشی🖤💔

چه پرو😑

بگو عزیزم مگه برادرزاده خودمه که اینطوری میگه

بچه مردم مسئولیت داره

بعد هم اینکه اگه واقعا داداشم برات اهمیت داشت که تو این کرونا نمیرفتی پاساژ گردی😏

بخند، همین  
من نظرم یه بار دادم دیگه اگه اینقدر ناراحتت میکرد خب میگفتی به خاطر کرونا ما میترسیم نه اینکه بیای ا ...

شما نظر ندادی قضاوت کردی

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔