2777
2789
عنوان

عروس پروی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14400 بازدید | 177 پست
همین هی که میگن هیچی نگید جلو مردم زشته طرف بیشتر سلیطه بازی در میاره

همین امشب همین الان یه دعوای جاااااانانه کردیم با هم

منو عروس سلیطمون

فقط تو خانواده منم که جلوش وا میستم

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه ژله رو درست کردم ولی خییییییلی زورم گرفت  حالا امروز زنداداشم پیام داده که  ...

نگه ندار پررو شده واقعا حتی وقتی گفتی نه خودش باید شرمنده میشد از توقع بیجاش نه اینکه طلبکارم باشه منم عروسم ولی هیچوقت همچین توفعی از کسی ندارم

خلاصه ژله رو درست کردم ولی خییییییلی زورم گرفت  حالا امروز زنداداشم پیام داده که  ...

من بودم از اول سنگامو باطرف وا میکندم میگفتم من مسوولیت هیچ بچه ای رو قبول نمیکنم چون میترسم خدایی نکرده اتفاقی براش بیفته چون ازاول نمیگی به مشکل میخوری یا جایی که میگفت ژله درست کن بگو من ژله هام خوب نمیشه نمیتونم درست کنم.

تپش های قلبم شکست تو بوده‌

اه بهش میگفتی سلام رسوندن با له له بودن فرق میکنه بعدشم کلا دیگه محل سگ بهش نمیزاشتم هر کس حرمت خودشو نگه میداره بیکاری دیگه باهاش حرف بزنی اه

ب نظرم محبت باید دو طرفه باشه،من اگر بودم و زن داداششم با کلی قربون صدقه ازم این درخواستو میکرد قبول میکردم،یکم مهربون باش،بی دریغ محبت کن چ خواهرشوهر و زن داداشایی ک دیدم اصلا این حرفا توشون نیست،اینو گفتم چون گفتی قربون صدقم رفت و ازم خواهش گرد،ولی اگه با طلبکاری باش ن دیگههههه خیلی محترمانه میگفتم شرمتده درس دارم،ولی جوری رفتار کن ک توقع داری دو روز دیگه ک شوهر کردی خواهرشوهرت باهات رفتار کنه،ببخشید بابت نظرم اگر خوشت نیمد

دقیقااااااا همش به مردم فحش میدن اگه رعایت نمیکنن خانوادش از همه بدترن داداش خیلی کم میاد خونم ...

میدونی اسی جان من ب شخصه کلی نظر دادما چون آدم نباید ی طرفه ب قاضی بره،خودت میشناسی ذات زن داداشتو،ولی اگر حس میکنی ذاتش خوبه و از سره بچه بازی ی رفتارایی میکنه اعصاب خودتو خورد نکن،کلا محبت دو طرفس اگر اونم در برابر شماها بامحبته شمام محبت کن خوبی ب خودت برنیگرده عزیزم

انگار که کرونا بزرگا نمیگیرن ک بچه روبخاطر کرونا فقط بیرون نبردن.. خب شماتدبازار کرونابگیرین ناقل می ...

ولی خداوکیلی مردم چ دل خوشی دارن تو این کرونا میرن مسافرت جالبه هیچیشونم نمیشه ناقل میشن ی عده مثل من ک ضعیفم دوبار دوبار میگیرم کلیم رعایت میکنم

اره مهربونه اما پر توقع  همه حرفاشو با مهربونی میزنه ما هم باهاش همیشه مهربون بودیم  ...

عزیزم شما لازم نیست نگران برادرت باشی اون قدر بزرگ و بالغ هست که خودش بخواد تشخیص بده ‌ . منتها دربرابر زن داداشت  باید بگم پررو هست و زیادی توقع داره . دربرابر این ادم اصاا لازم نیست ناراحت باشی تو وظیفه ای برا نگهداشتن بجه خودش ندتری چه برسه بچه خواهرش

چقدر تو خوبی دختر چقدر مهربونی خوش به حال عروستون

منم خیلییییییی دوست داشتم با خانواده شوهرم صمیمی باشم خیلی کارا هم کردم 

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺

تاپیک هات را خوندم از خدا میخوام بخاطر قلب مهربونت خدا مثل خودت را سر راهت قرار بده و بهترین ها واست رقم بخوره 

آخه چقدر تو خوبی 

کاش من حد اقل یه دوست به مهربونی تو داشتم دمت گرم عزیزم

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺