2777
2789
عنوان

عروس پروی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14400 بازدید | 177 پست
دقیقاااااااا نمیدونم چرا نی نی سایت همه دشمن خانواده شوهرن  

خیلیاشون واقعا منطق ندارن بعضیاشونم دارن ولی درحال حاضر دل پری دارن ازخانواده شوهر یاخود شوهر

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
کاملا باهات موافقم  نههههه برادر زادم نیست  دختر خواهر عروسمونه  یعنی خواهر زاده ع ...

عهههههه😳دختر خواهر عروستــون😳بابا اینو اصن خونتون راه نده چه برسه بخوای نگهداری کنی ازش😂

خیلیییییی پرتوقع شده دیگه عروستون😒ینی چی تو از خواهر زاده عروست نگهداری کنی اونم قیافه بیاد بزات دو بار نگهش دار

دفع سوم میگه وظیفته هیییی میفرسته تو نگهش داری

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه پرو😑 بگو عزیزم مگه برادرزاده خودمه که اینطوری میگه بچه مردم مسئولیت داره بعد هم اینکه اگه واق ...

اره واقعا من نگران داداشمم هستم 

ولی گفتم چیزی نگم که نگن تو زندگیمون داره دخالت میکنه ولی واقعا بی فکرن هم خودش هم خانوادش 

نه بابا اصلا دختره در شان خانواده ما نیست که بخوایم کاری باهاش داشته باشیم

قطع رابطه بااین دسته از ادما بهتررررین کاره

اینجوری خودتونم ارامش دارین

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘
عهههههه😳دختر خواهر عروستــون😳بابا اینو اصن خونتون راه نده چه برسه بخوای نگهداری کنی ازش😂 خیلی ...

دقیقاااااا 

اخساس میکنم تو همه مسائل داره پرتوقع میشه ما چون خانوادش اینجا نیستن خیلی مراعاتشو میکنیم 

دقیقااااااا منم هیچوقت تاپیک نمیزنم تعریف کنم کاراشو چون مطمئنم کسی باورش نمیشه

من اگه زدی باور میکنم چون یکی شو داریم که خداروشکر فعلا باهامون قهره نمیره و بیاد  تازه گاهی وقتا مامانم گریه میکنه بهش میگم خدارو شکر  کن قهره اونموقع که میرفت و میومد هر روز یه بهونه برای دعوا پیدا میکرد

با سلام این کاربر فوت شده است برای شادی روحش صلوات ختم بفرمایید .
من اگه زدی باور میکنم چون یکی شو داریم که خداروشکر فعلا باهامون قهره نمیره و بیاد  تازه گاهی وق ...

وااااای چقدر بد 

عروس ما حالا خوبی زیاد داره خدایی 

ولی خیلی داره پرتوقع میشه 

قطع رابطه بااین دسته از ادما بهتررررین کاره اینجوری خودتونم ارامش دارین

آره ولی خب یه جورایی قطع رابطه دائمی با عروس خانواده اونم برای خانواده ما که بابام خیلی خیلی زیاد آبرو داری میکنه نمیشه یه بار همکارای بابام خونمون بودن نمیدونی چه جنجالی به پا کرد و چه آبرویی ازمون برد بابام فقط گفت دستتون درد نکنه خوب آبرو داری کردین بخدا بابام خونه و ماشین برای داداشم خرید سرتا پای زنشم طلا گرفت اونم چه طلاهایی بعد پرو اومده میگه کسی برای زندگی ما کمک نکرد شوهر من حامی نداره ببین چقدر رو داره این دختره بعد به میگه تو چرا لباس میخری خرج میکنی من بهش گفتم تو پولشو نده اگه بدونی چه دعوایی به پا کرد که من اینو گفتم اگه بخوام از کاراش بگم که باید تا ده سال فقط تعریف کنم

کاش میشد بشی🖤💔
هیچ مسئولیتی در قبال بچشون نداری  خدایی نکرده اگه یهو یه اتفاقی برا بچه بیفته با این عروس پاچه ...

خودشم خوبه ها 

نمیگم دختر بدیه

ولی از رو کاراش میفهمم داره کم کم پر توقع میشه 

خودشم خوبه ها  نمیگم دختر بدیه ولی از رو کاراش میفهمم داره کم کم پر توقع میشه

خب پس دیگه بدتر نشده و پرووتر نشده از همین الان سرو سنگین باهاش رفنار کنید ولی محترمانه 

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
عزیزم زن داداش بد ندیدی شما تا اینو ببوسی بزاری رو چشات پس من باید چی بگم که زن داداشم جلو همو قشنگ ...

عزیزم 

جااااان دفاع کن از حق خودت 

نه عروس ما بد نیست ولی داره پرتوقع تر میشه هی 

منم از این ناراحتم