2777
2789
عنوان

عروس پروی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14400 بازدید | 177 پست
خلاصه ژله رو درست کردم ولی خییییییلی زورم گرفت  حالا امروز زنداداشم پیام داده که  ...

ادما با هم فرق میکنن

من بودم نه ژله درست میکردم نه بچه رو نگه میداشتم فرقی ام نمیکرد طرف عروسه خواهرشوهره دخترخاله است یا هرکی

من ادم این کارا نیستم حوصله ندارم

{ خانم هستم }

اسی قبول نکنیا 

قبول کردی بقول دختر خواهرم میگم لولوخان ببره بپزه بده بچه هاش بخورنت با سس کچاپ 😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستی بگی توهم اگه شوعرت مهم بودبرات تواین کرونا ایلت نمیریختن سرداداشم بری پاساژگردی بشین توخو ...

اون موقع میگفت به توچه😑از این عروس بعید نیست...والا خیلی کرونا مهمه نرو پاساژ گردی😕

هیچ مسئولیتی در قبال بچشون نداری 

خدایی نکرده اگه یهو یه اتفاقی برا بچه بیفته با این عروس پاچه پاراتون میاد پاچتو میگیره 

خیلی باهاس نرم و مهربون بودید که اینطوری شده 

از همون اول نباید خودمونی باهاش رفنار می‌کردید

یه تئوری هم هست که میگه : آدمایی که همیشه سعی میکنن همرو خوشحال کنن، خودشون خوشحالی رو خیلی کم تجربه کردن.💟💫
خلاصه ژله رو درست کردم ولی خییییییلی زورم گرفت  حالا امروز زنداداشم پیام داده که  ...

شما وظیفه ای در قبال بچه فک و فامیل ایشون به هیچ عنوان نداری 

اصلا ادم بی منطق نااگاه بی سوادی  که با امار روزی سیصدتا فوتی قشون کشی میکنه خونه یک نفر دیگه ارزش هیچ احترامی نداره 

تازه میرن پاساژ گردی!!!!خدایا از بعضی  این مردم به تو پناه میبریم دیگه 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

من بودم قبول نمیکردم .پررو خانم .ولی اگر خانوادش بامحبتن  بگو به انداره یک ساعت نگه میدارم .باید بریم مهمونی

گاهی مرگ،فقط جدا شدن روح از بدن نیست                                           دختر باشی و                                                                پدر برود                                                             تو برای همیشه مُردی...
عروستون خییییلی پرو تشریف دارن خیییییلی ببخشیدا ولی دارن ازت سواری میگیرن نگه ندار بچه رو بگو اگ ...

دقیقااااااا

همش به مردم فحش میدن اگه رعایت نمیکنن

خانوادش از همه بدترن

داداش خیلی کم میاد خونمون اونم از دور که فقط مامانم ببیندش و بره این خانوم ناراحت شده بود 

البته با سیاست و مهربونی میگفت درست نیست تو این کرونا امیر بیاد اونجا 

ماهم قبول کردیم دیگه خییییلیم کم داداشمو میدیدیم 

حالا این خانوادش پا شدن از یه شهر دیگه اومدن ....

بعد عروسمون دیدم قیافه گرفته اسااااااااسی  پا شد ژله ها رو نگاه کرد  بعد اومد گوشی ...

واااچقدمروووو براخودت نمیزاشتی انگاررستوران اومده هی سفارش میده

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!
😐😐😐😐😐😐😐 مثلا تو این کرونا یه گله ادمو بی هماهنگی و بی دعوت برده خونه مردم این لطف و بزرگواریه ...

اصلا کرونا به کناااار

خانواده شوهر هییییچ وظیفه ای نداره خانواده من و دعوت کنه هییییچ والا نخورده خانواده شوهر نیستیم 

تازه بچه خواهرش نگه داریم خیلی خنده داره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
تو ایران زندگی میکنی شما اصلا عزیزم ؟ تو این وضع کرونا اخه ؟ قلا این هرررر وقت اومدن شهر ...

من اگه جات باشم از چت یه اسکرین میفرستم واسه داداشم مخصوصا اون اخرش بعدم میگم فقط بخاطر تو بچه رو نگه میدارم ولی بدون از خانومت دلخورم بخاطر این حرفش .

از کسی که شمارتو توی گوشیش سیو نمیکنه توقع نداشته باش خودتو توی قلبش سیو کنه   ای کاش روزی برسه که هیچ زنی توی زندگیه مشترکش بجایی نرسه که فقط معشوقه ی پنجشنبه شب های شوهرش باشه     💚  من همون سلطان تعلیق بیخیالم قبلم 💚

شما وظیفه ای نداری عزیزم. تا اینجا که من برداشت کردم عروستون واقعا پررو هست و تومخی. بعضی از قیافه گرفتناش و دستوراتشو نباید انجام بدی که پر رو تر بشه. بعدا نتونی جمعش کنی. اما اینکه با زبون خوش و قربون صدقه ازت خواسته یه کاری بکنی براش دریغ نکن اگر میتونی و به کار و درست لطمه نمیزنه. 

اما درکل شما وظیفه ای نداری. 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
تو ایران زندگی میکنی شما اصلا عزیزم ؟ تو این وضع کرونا اخه ؟ قلا این هرررر وقت اومدن شهر ...

من نظرم یه بار دادم دیگه اگه اینقدر ناراحتت میکرد خب میگفتی به خاطر کرونا ما میترسیم نه اینکه بیای اینجا اینجور بی احترامی ‌منت بزاری البته به من ربط نداره هرکی یه جوره چون تاپیک زدی نظر خواستی منم نظر خودم گفتم