2777
2789
عنوان

عروس پروی ما

| مشاهده متن کامل بحث + 14400 بازدید | 177 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار که کرونا بزرگا نمیگیرن ک بچه روبخاطر کرونا فقط بیرون نبردن.. خب شماتدبازار کرونابگیرین ناقل می ...

دقیقااااااااا

من فکر همین چیزا بیشتر حرصیم میکنه 

عروسمونه دوس دارم ها ولی الان حرصم گرفته از بی فکریش 

خلاصه ژله رو درست کردم ولی خییییییلی زورم گرفت  حالا امروز زنداداشم پیام داده که  ...

به نظر من ازش فاصله بگیر این عروستون خیلی پرو هستش  بهش بگو اگه تو. داداشم  برات. مهم بود نمی‌رفتی پاساژ گردی. 

کاااااش بچه خودش بود عزیزم  بچه خواهرشه

دیگه بدتر!!!!!!!!ب شما ربطی نداره اصلا ی خال رو بچه بیفته پوستتو میکنن

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…
عزیزم زن داداش بد ندیدی شما تا اینو ببوسی بزاری رو چشات پس من باید چی بگم که زن داداشم جلو همو قشنگ ...

دقیقااااااا منم

هیچوقت تاپیک نمیزنم تعریف کنم کاراشو چون مطمئنم کسی باورش نمیشه

بغیر تاپیک ماه پیشونی، کسی منو ریپلایی نکنه لطفا، دلم میخاد نظرمو تو تاپیکا بدم، دلم نمیخاد نظراتتونو بکنید تو حلق من

اول اینکه درست کرونا..ولی خب خانووادش اومدن بهتون سر بزنه ..عب نداره...اگه فاصله رعایت شه ..

خودم خونه کسی میرم ماسک به دهن میشینم

دوم..واقعا رو دادی که دستور بده واسه خواهرزادش.‌بذار آریا کوفت  بخور

واالا میرم خونه مادررشوهرم اونقد پرو میگه بلند شو ی جیز بیار بخوریم..از راه نرسیدیم چندتا شهر دوریم...

میگه عذا چیزی میخورین درست کنید

یا  ودود ...
نمیتونم دونه دونتون منشن کنم حال جواب دادن ندارم با تشکر حرفمو یه بار زدم دیگه 😊😊

حرفتم ک حرف مفت بود😂چون الکی قضاوتش کردی مطمئنم اگ خودت بودی کسی این کارارو میکرد جرش میدادی بااین زبونت معلومه چی هستی

پسرخوشگل من👶۲۵آبان۹۹رفتم دکترکه برام غربالگری مرحله دوم روبنویسه،دکتربهم گف که برم درازبکشم برای سونو،اومداون دستگاهه رو گذاشت روشکمم یکم نگاکرد گف خب بسلامتی بچتم پسره😍اون لحظه قندتودلم اب شد باخودم گفتم خدایاشکرت مردکوچک زندگیمم توراهه،میاد ومیشه همه زندگی من.روزبه روز جلوچشام قدمیکشه ،میشه غروروتکیه گاه مامانش😍تودلی قشنگم ازخدامیخوام سالم بیای بغل مامانی👶زودتربیا چون مامان خیلی بیقرار لمس دستای کوچولوته گل من🌸🤰خدای مهربونم بابت همه داده هاونداده هات ممنونم ازت❤خدایاقسمت میدم به طفل۶ماهه حسین،دامن همه منتظرارو سبزکن نذارکسی ارزوی مادرشدن به دلش بمونه🤲دوست عزیزم که داری امضامومیخونی،میشه خواهش کنم یه صلوات ازته دلت برای حل شدن مشکلم مهمونم کنی؟خداحاجتتوروا کنه انشاءلله😘

به نظر من دوست نداری نگه ندار بگو هم بچه است اتفاقی بیفته مسیولیت داره 

والا طلبکار که نباید باشه اگرم نگه داری لطف کردی 

منم شهر غریبم خدایی هر وقت خانواده ام می یان خانواده همسرم خودشون زنگ می زنند برای شام دعوت می کنند ولی بدون دعوت هیچ وقت نمیریم

حق نداره طلبکار باشه و متوقع اما خوبه مهربون باشی و لطف کنی کمکش کنی چون با کلی محبت ازت درخواست کر ...

به نظرم محبت نبوده چرب زبونی بوده اگه محبت داشت بعدا اس ام اس نمیداد اون طور بگه محبت برای این بوده که طرفو بزاره تو‌ رودر بایستی  

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
عزیزم اولا که نباید ژله درست میکردی چون رستوران نیومده که هر چی خواست براش بیاری دوما بچه مردم رو ن ...

وااااااااای چقدرررر فهمیده ای شما 

واقعا کیف کردم 

من به خاطر این زیاد باهاش راه میام چون نمیخواهم خواهر شوهر بدی باشم چون میبینم چقدر داداشمو دوس داره و باهاش مهربونه 

خیلی خوبیا داره ولی داره پر توقع میشه 

فک کن یه دونه ژله رو ناراحت شد با اینکه دید من دارم پشت لب تاب کار انجام میدم

از یه طرف هم کروناست اخه 

دقیقااااااا همش به مردم فحش میدن اگه رعایت نمیکنن خانوادش از همه بدترن داداش خیلی کم میاد خونم ...

.

بهش میگفتی داداشم بالای سرمه امادرقبال بچه خواهرت وظیفه ایی ندارم. شمامثل اینکه زیاااادی هاااارشدی ازمحبتم😑

مردم این زمانه بره راباگرگ میخورند، گریه راباچوپان می کنند!!!!!