2777
2789

مهربونا 😊 بخاطر قسمت اول عنوانم معذرت میخوام چون متاسفانه تاپیکهای جنجالی پربازدید میشن و قطعا نظرات بیشتر و تجربه های مفید هزاران برابر کارامدتر از ویزیت دکترهای پولکی و بی احساسمون هست (البته به جز چند نفر پزشکای دلسوزی که کم هم نیستن فقط گمنام موندن).

خانوما کسی سابقه عفونت کلیه داشته که بدون عمل خوب بشه؟ الان درد کلیم شروع شده نمیدونم با این وضع کرونا و گروووووونی دوتا بچه نسبتا کوچیک و درس و تکلیفشون چیکار کنم؟

اری من هم عفونت داشتم هم سنگ 😐😂

تنهااااا چارشم قرصه برا عفونت خیلی زودم خوب میکنع حتمن باید بری دکتر مخصوصن اگ سوزشم داری.

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمتر از یه ماهی هست که ببخشین رک حرف میزنم توی ادرارم خون اومد بعد خلط خونی و بعدش خلط سفید و یه مقدار هم دردناک بود و بعد یه روز یه کلیم درد گرفت. نتونستم از یه دکتر حاذقی وقت بکیرم چون همشون حداقل بعد یه هفته وقت میدن. خلاصه به یه دکتری که مگس هم پر نمیزد رفتیم بعد معاینه منو به سونو نوشت همونروز انجام دادیم

اری من هم عفونت داشتم هم سنگ 😐😂 تنهااااا چارشم قرصه برا عفونت خیلی زودم خوب میکنع حتمن باید بری د ...

میگن برگشت ادرار به کلیه انجام شده اونهم زمان جنین. دیگه اینو کجای دلم بزارم؟ 

عزیزم شما الان وضعیت کلیه هاتون در چه وضعه؟ عکس گرفتین؟ چقدر عفونت نشون داد؟

کلیه ها مگه گیس کشی میکنن

بابا پنجعلی هرچیزی امکان داره🤪

شوخی کردم اول متن توضیح دادم میخوام کاربرای بیشتری بیان تجربه هاشونو اینجا بگن هم من و کسایی که مشکل منو دارن یه راهی پیدا کنن.

میگن برگشت ادرار به کلیه انجام شده اونهم زمان جنین. دیگه اینو کجای دلم بزارم؟  عزیزم شما الان ...

مننن نوجونم و گفتن یکم عفونت داره فقد دارو دادن خوب شد فق ای سنگا دیگ خوب بشو نیس لنتیا.

نیاگاراپوپوووو=))،اسپرایتتت،دینگ دنگ،درتی واتر،لتس گت ایت،اینفایرز من یه،فلاور فلاور فلاوررر،شیت دون،اینترنشنال پلی بوی،رررررپ مانستر،ایم لیتل شای،بری بری استرابری،ایم پیگ اوینک اوینک،هی استاب ایت،جمن شیییییی، اکسکیوز می سر،لاجی بولالا،پارتی پارتی یهه،اس تی او پی آی تی،جاستین سیگل،جیهوووووووپ،بی دی اس،پویزن اپل،مای هارت بوم بوم،اریگاتوو،مووی لوکینگ،جین ایم ورد واید هندسام،رَتووو ریتووو،فیکی کیک،اوکی بای بای،اسموت لایک باتور،پاردون،فوکوس آن،بونوبونویا،ای دونت هو تینک،لیسن بوی،کاپ نودول،جونگ کوک اینگلیش ایز سو کیوت اوووووووو:))چیزی یادتون اومد بگید بهش اضافه کنم:]]]]]]]...........................................................................................................................................................................................................................................................................................[اوتاکو،کیدرامر،سی درامر،کیپاپر💜]...*ARMY
یعنی دارهاتونو قطع کردین؟ 

راستش واسه عفونت همون اولا کار خوب شد

ولی سنگ کلیه دیگ سنگ ساز شدع🙁داروهامم نمیخورم چون بشدت تکرر ادرار میاورد ت مدرسها خیلی اذیت میشدم..ادم باید ت خونه باشه اذیت نشه..الان ک دیگ نمیرم مد شروع کردم خوردن.

یعنی کسی که رفلاکس ادرار به کلیه داره حتما سنگ هم داره؟

نهههه فکر نکنم ولی من سنگ داشتم یکیشونم عفونت داشت 

نهههه فکر نکنم ولی من سنگ داشتم یکیشونم عفونت داشت 

مال من هردو درگیر شدن البته یکی بیشتر. سونو و عکس رنگی گرفتیم فردا قراره برم کاشت ادرار و حالبهام گشاد شدن. شما رژیم غذایی چی گرفتین؟ به من گفت گوشت قرمز پیاز سیر و فلفل به حداقل برسون اب زیاااااد بخور و تخلیه مثانه زود به زود

من یه مدت عفونت کلیوی داشتم ولی به شدت شما نبود دکتر برام امپول نوشت تقریبا ده روز صبح و شب میزدم😢

بله عزیزم به من میگن زمان جنینی رفلاکس داشتی. اخه تا الان چرا هیچ عوارضی از خودش نشون نداده. دکتر بهم گفت اگه رعایت نکنی هردو کلیتو از دست میدی

بله عزیزم به من میگن زمان جنینی رفلاکس داشتی. اخه تا الان چرا هیچ عوارضی از خودش نشون نداده. دکتر به ...

خوب حتما پیگیری کن یه دکتر خوب وقت بگیر برو تحت نظرش ببین چی میگه 

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔