2777
2789
عنوان

ای وی اف 1404

| مشاهده متن کامل بحث + 84111 بازدید | 3693 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من رفتم انتقال دادم، تجربه خیلی خوبی بود، دکتر و جنین شناس گفتن که جنین زنده است و در حال رشد دوباره هست. دیگه بقیه اش به شانس و خیلی چیزای دیگه بستگی داره. 

بچه ها من رفتم انتقال دادم، تجربه خیلی خوبی بود، دکتر و جنین شناس گفتن که جنین زنده است و در حال رشد ...

عزیزم خیلی مبارکههه

ایشالا به سلامتی

کلی مراقب خودت و نینی باش مامان خانوم

❤️❤️❤️

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لاکیلو جان سلام از وقتی که این تاپیک رو زدی من خواننده ی خاموش بودم و منتظر بودم زمان انتقالت برسه ، خیلیا رو دیدم که اینجا مثبت شدن مثل جیگر و لاوین و خیلی خوشحال و امیدوار شدم...حس میکنم اینجا تعداد مثبتی زیاده...😍😍 انشالله که جنین شما هم محکم بچسبه به دلت و بیای مارو خوشحال کنی...منم قراره دوماه دیگه پانکچر کنم حتما میام اینجا مینویسم 

لاکیلو جان سلام از وقتی که این تاپیک رو زدی من خواننده ی خاموش بودم و منتظر بودم زمان انتقالت برسه ، ...

الهام عزیزم، مرسی از دلگرمیت، منم واسه شما خیلی هیجان دارم، برو تخمک های خوشگل تحویل بده 😇

حتما پیاده روی و تغذیه رو رعایت کن ، واسه تغذیه خیلی وسواس به خرج نده، ولی بیشترش رو سعی کن رعایت کنی. 

🫂

بچه ها من رفتم انتقال دادم، تجربه خیلی خوبی بود، دکتر و جنین شناس گفتن که جنین زنده است و در حال رشد ...

عزیزم انشالله بسلامتی انشالله به حق پنج تن و لطف و عظمت خدا همچنان در حال رشد باشن و بچسبن به دلت😍 خیلی خوشحال شدم خیلی وقته منتظر بودم توام بری واس انتقال خیلی خوشحال شدم اون روز رسید و انتظارت پایان یافت به لطف خدا ، شباف پروژسترون از واژینال بهتره بعدش که گذاشتی تکوم نخوری زیاد کم نشتی میده😅 ولی به هر حال همش خیس میشه لباس آدم😪 فکر کنن تا آخر باید ادامه داد 

فقط 13 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40