2777
2789

دختر خالم یه عالمه کتاب تست و ایر پاد ای پد و معلم خصوصی و انلاین و حتی گفت تو پانسیون نمی تونم بخونم باید خصوصی باشه رفتن براش تو پانسیون اتاق خصوصی گرفتن و اتاق خوابشم یه عالمه امکانات داره ولی همه درصد هاش ده بیست درصد بعد مشاور هم داشت از دهم خانم گفتن بهم استرس می ده عوض کرد 🫤 چرا نمی خونه از خودش می پرسم می گه اخرش مهمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون تنبل صد تا مشاور و کتاب و معلم بگیرن. براش همینه اون درس بخون نیست الکی دارن پولشون حروم میکنن

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

درس خوندن ربطي به امكانات نداره علاقه مخواد من دو تا بچه دارم بزرگي هيچ كاري تو خونه نميكنه جز درس  كوچيكه همه كاري ميكنه از زير درس خوندن در بره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
آخری نداره متاسفانهرفاه زدگی و بی انگیزکی و تنبلیچیزی که در پسر خودم دیدم

اخه بعضی از بچه های رفاه دارن ولی مثل چی می خونن پسرخالم شرایطش مشابه ولی دوازده سیزده ساعت می خونه

رفاه بیش از حد= تنبلی و بی انگیزگی 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....