2777
2789
عنوان

دیشب رفتم زایشگاه وحشتم از زایمان طبیعی صد برابر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2899 بازدید | 154 پست
وااااا چرا

من دختر خالم ماما هستش اون می‌گفت دیگه دکترا با پول هم حق همچین کاری و ندارند 

قبلاً با زیر میزی میشد همسایمون سی میلیون داده بود ماه پیش 

الان میگن دکتر گفته صد میلیونم بدی  نمیشه دیگه دست ما نیس

دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب معاینه کنن،معاینه اونقدم ک میگن بدنیست،اتفاقاآرومترمیشی😂

پنج انگشتو میبرن تو؟ 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

من دختر خالم ماما هستش اون می‌گفت دیگه دکترا با پول هم حق همچین کاری و ندارند قبلاً با زیر میزی میشد ...

ععزیزم دکتری که بخواد کاری انجام بده راهش رو بلده تو برگه می زنه افت ضربان قلب جنین و اورژانسی سزارین می کنه

با سه تا طبیعی که آخری وحشتناک بود بچه اصلا نمیومد بازم طبیعی انتخابمه

نگوووو حداقل طبیعی بدون درد تو آب اپیدورال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

خصوصی و دولتی بودن تو زایمان طبیعی خیلی فرقی نمی‌کنه من خصوصی بودم، فقط به خاطر اپیدورال و اینکه مید ...

اپیدورال هیچ دردی حس نکردین؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40