2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم رفتم مکه🥺

66 بازدید | 2 پست

دیشب توی خواب ، خواب بودم وقتی بیدار شدم خودمو با یک پسر بچه ( خودم دختر دارم )  بالای خونه خدا دیدم اونجا خوابیده بودیم زیرمون و رومون پر از پارچه های سفید و سیاه بود

به نظرتون تعبیرش چیه؟

وقتی بیدار شدم دوباره خوابیدم خواب دیدم تو یه جای شلوغم یه دفعه بمب زدن چنان توی خواب از شدت لرزش و صدای مهیب سرم گیج رفت افتادم زمین گوشم فقط سوت میشنید تو دلم‌ میگفتم خدایا مگه قرار نبود دیگه جنگ نشه پس چرا حمله کردن 

شوهرمم داروخانه بود هرچی زنگ میزدم جواب نمیداد دیگه از خواب پریدم🥺🤦🏻‍♀️

این خواب رو به شکلای مختلف زیاد دیدم حتی قبل از جنگ 

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

اگه خواب دیدی مکه رفتی حتمادرطول زندگی قسمتت میشه عزیز

خیلی ممنون عزیزم حداقل شما اومدی کسی نیومد چیزی بگه خیلی کنجکاو بودم ببینم تعبیرش چیه❤️🥺

آدم‌ها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.