2777
2789
عنوان

لطفا بیایین😔

368 بازدید | 53 پست

بچه ها این مدت خیلی خیلی مشکل پیدا کردم با شوهرم

همش باهام بدخلقی میکنه کله شق بازی درمیاره تا پای طلاق رفتیم و برگشتم بخاطر اینکه مهر گرفتن دنگ و فنگ میخاد برگشتم بهش گفتم بهت شانس میدم درحالی که داشتم به خودم میدادم رفتیم مشاور بازم درس نشد خسته شدم پدر مادرم حامی هستن خانواده ها هم تا حدی میدونن چیکار کنم واقعا خستم.گاهی میگه بخاطر مهر باهاتم.گاهی هم میگه یه زن دیگ داشتم باهم دعواتون میشد

دوستان برام صلوات بفرستین💓چن تا مشکل دارم🌸لایک کنید منم براتون بفرستم🥰

امشب باهام کل کل کرده و من گفتم جدا بخابیم گفت باشه اخ جون تنهایی..بخدا خیلی وقتع رابطه هم نداریم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدش من فقط با بغل کردن خابم میبره الکی به بهونه دستشویی رفتن بیدارش کردم یه اوف گفت بعدشم گفت زودتر میگفتی ای بابا و فلان بعدش گفتم اصن نمیخام گفت باشه و خابید میدونه تنها میترسم.من عقدم و کلی جهاز خریدم اگه جدا شم وسیله هامو چیکار کنم

امشب باهام کل کل کرده و من گفتم جدا بخابیم گفت باشه اخ جون تنهایی..بخدا خیلی وقتع رابطه هم نداریم...

وقتی خدابید ببرش باماشین بندازش جایی که نفهمه کجاس

رمز موفقیت زندگی رو هنوز پیدا نکردم ولی رمز بدبختی اینه که واسه حرفِ آدمایی که تو زندگیتون هیچ نقشی ندارن خودتونو تغییر بدین
اگه بچه نداری هرچ زودتر جدا شو

جدی میگه؟اخه از نگاهای بعدش میترسم گلم من عقدم کلی جهاز خریدم این وسیله هامو چیکار کنم مهرم نمیتونم به راحتی بگیرم و شنیدم خیلی دنگ و فنگ داره

بچه هم داری؟ اگه نداری قشنگ به همه چی فکر کن بعد یه تصمیم درست بگیر.یه برگه بردار یه طرف خوبیاشو بنویس یه طرف بدیهاشو.

ببین کدومش بر اون یکی پیروزه.

با شوهرت تا حالا منطقی حرف زدید؟ ازش بپرس خیلی مستقیم و چکشی بگو چته؟ 

عزیزم اگه بچه نداری و فکر میکنی درست بشو نیست تصمیم درستو بگیر.خانوادتم که حامیتن.ان شالله که مشکلت حل بشه. 

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  

خب چرا با هم لج میکیند؟

ببین چه مسائلی باعث مشکل میشن. اونا رو حل کن

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!