2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترا حتی بعد از ازدواج دوست پسرشون هن ول کن نیستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 38 پست
ادب رو ازتون گرفتن؟تاپیک زدم که شما بیای توهین کنی؟

جواب نداری نه 

شوهرت چرا بلاک نمی کنه اگه دوست نداره 

پس دوست داره اونم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختره بد

همسر به این خوبی و وفاداری و خجالتی و  همه چی تمومی چرا شماره رو بلاک نکرده یا اینستاشو پرایوت نکرده یا درخواست follow ایشون‌رو پذیرفته یا وقتی دختره یکطرفه پیگیره ایشون کلا سیمکارت عوض نکرده😉😉

دختره بد همسر به این خوبی و وفاداری و همه چی تمومی چرا شماره رو بلاک نکرده یا اینستاشو پرایوت نکرده ...

والا 😂😂😂😂

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
چرا اونو نگرفته

فقط یه دوستی ساده بود

داستان عاشقی منو شوهرم جوری همه جا پیچید وقتی اومدن خاستگاری هرکی تو شهرشون میشناختشون ازخانوادش میپرسیدن چیشد جور شد؟!

خدایا نگاهتو ازم برنگردون دستمو ول نکن حتی اگر من بنده بدی بودم  
آشتی که کردیم میگم بلاکش کنه

عزیز اول پیام دختره بده ب اسم شوهرت بشور بزارش کنار فک کنه شوهرت بهش پیام داده بعد هم از همجا بلاکش کن تمام

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

واااا ببين در واقع اون حق داره 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
دختره بد همسر به این خوبی و وفاداری و خجالتی و  همه چی تمومی چرا شماره رو بلاک نکرده یا اینستا ...

عزیزم همسر من اصلا اینستا نداره 

آشتی که کردیم میگم بلاکش کنه

بلاکش کنع حله شمارشم بپاک 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

وااایییی خاک توسرش ....🤕🤕🤕 شوهرتم مقصره بهت بر نخوره آخه یعنی چی؟؟؟؟ چرا گذاشته دختره فال ...

منظور من واتساپه

اینستا نداره