2777
2789
عنوان

چرا بعضی دخترا حتی بعد از ازدواج دوست پسرشون هن ول کن نیستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک تبریک گفته دیگه

حالا اگر شوهرت با تو دیگه نگرانی نباید باشی که 

بگو بلاک کنه دختر رو

به نام خدا ...شوهر عزیز مخ شریفی امیر کبیری من که اومدی زندگیم و قدت ۱۸۰ و وزنت ۷۳ و ورزشکاری خوشگل بور خوشتیپی چشمات رنگیه استاد دانشگاهی مخ مخ مخایی و شاعری و دوستم داری و ویزات اومده وضع مالیتم خوبه عاشقم عاشقم از خدا ممنونم تو رو بهم داد علیرضا ۳۳ ساله 😀😀😀😇😇دعا کنید بهش برسم مگه چی میشه صلواتتتتت.....بااخلاق باشه،باشعورباشه،خانواده دارباشه،همیشه بخودمو خانوادم احترام بزاره،تموم زندگیش من باشم ،منودرک کنه وتوجه ومحبت داشته باشه بهم همیشه،ازتمووووم خوبیا سیرابم کنه واینه یه مادری داشته باشه عین فرشته ها مهربون وعروس دوست........پسر خوشگل ناز که خیلی زود داری کارهاتو میکنی تا زود زود همین روزها انشاءالله به حق امام حسین بیای  و ازم خواستگاری کنی چشمای سبزتو دوست دارم خیلی خیلی خیلی چشمات قشنگه مرسی که همش فکر منی و بهم پول دادی که آتلیه خوب عروسی بگیریم و برات مهم نیست مرسی که باشعوری و قدر خوبی و انتظارم میدونی  مرسی که توی زبان کمکم کردی و مرسی که عاشق و دیوانه و خل منی و زحمت میکشی نون برای بچه های خیلی خوشگلمون دراری
عزیزم همسر من اصلا اینستا نداره  

عزیزم اینستا مثالی از شبکه های اجتماعیه که شما از حضور و بازدید اون خانم ناراحتید

اتفاقا اینستا احتیاج به شماره فرد نداره و مزاحمت خانم با اکانت های مختلف تا حدی ازدلخواه و انتخاب  آقا خارجه. ولی سایر اپلیکیشن ها با بلاک یا حذف یک شماره دسترسی فرد به راحتی قطع میشه . من بجز اینستا جایی که بشه استوری گذاشت ندیدم  ولی اگر منظور استاتوس واتساپه با عرض شرمندگی تا شخص به میل خودش شماره طرف رو سیو نکنه اون نمیتونه چیزی ببینه 

تا شبی حلش میکنم  یاعلی

عزیزم اگه تو وات ذحیره اش نمیکردی برا اونم استوری شوهرت نمیومد رو گوشیش 

اون خانم که مشخصه کرم داره و بد تو نخ شوهرته

ولی حالا فکر میکنه همسرته که شمارشو ذخیره کرده و درواقع خواسته اونم استوری رو ببینه یا بفهمه ببینم اونم شمارشو ذخیره کرده یا نه(این فکر اون خانمه الان)

۲ اینکه باید با شوهرت هماهنگ کنی و بهش پیام بده بگه لطفا شماره منو حذف کن و هیچوقت نه پیام نه زنگ وگرنه شکایت میکنم شک نکن چون یه تارمو خانممو به صدتا مثل تو هیچ به هیچ دختری نمیدم

و فورا هم یه سیم کارت دیگه بگیره و اینو بسوزونه

منم همیچین شرایطی داشتم تقریبا