2777
2789

سلام دوستان من پسرم ۲۲ماهشه حالت دبلیو میشینه کسی از اشناهاتون بوده اینجور نشسته باشه خوب شده باشه یا در اینده براش مشکل پیش اومده باشه 

هی بهش تذکر میدم چند وقته فقط می‌تونه پاهاشو دراز کنه چارزانوش نمیتونه بشینه دوباره بحالت دبلیو برمیگرده 

یکماه هم هست موقع دویدن هی میخوره زمین بحالت قورباغه ای  البته توی خونه روی قالی 

امروزم احساس کردم روی پنجه یکم راه می‌ره چیکار کنم میز و صندلی گرفتم براش تا روی زمین نشسته 

چیکار کنم چارزانو بشینه من بچه بود نمیدونستم عادت می‌کنه مادرشوهر  و خواهرشوعرم می‌گفتن همه بچه ها اینجور میشینه خوب میشه چی هی میری نت می‌خونی 

.......خدایا شکرت ....

راه حلشو که نمیدونم ولی زانوهاش ضربدری میشه و مشکل پیدا میکنه...همین الان به فکر راه چاره باش

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم بچه بودم اینجور میشستم الان هرکاری کنم دیگه نمیتونم اونجوری بشینم راحت مثل بقیه میشینم 

دخترمم دبلیو میشینه ولی تا تذکر میدم درست میشینه 

سخت نگیر بهش اگر میتونه درست بشینه وقتی تذکر میدی 

ولی اگر نمیتونه عادی بشینه یه دکتر ببر

گر نگهدار من آن است که من می‌دانم 😍شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍

دو تا بچه های دختر عموم بودن خدا رو سکر الان جفتشون سالمن 7 ساله و 9 ساله هستن و یکیشون تو کاراته مقام اورده باباشونم مثل اینکه همینطور بوده و الان پلیسه و قوی و سالم

دردم از یارست و درمان نیز هم
دختردایی من تا ابتدایی همینجوری مینشست،حتی سر سفره،اما کسی کاری بهش نداشت، کم کم ترک کرد الان۱۸سالشه ...

خدا رو شکر کاش بچه منم مشکلی براش پیش نیاد ممنون از نظرتون

.......خدایا شکرت ....
الان۱۲ سالشه بله اسفند نوبت دکتر داشت تهران کرونا اومد کنسلش کردم ما شهرستانیم

ببخشید اولش پس مشکل نداشت بخاطر اینجور نشستن مشکل پیش اومد 

منم شهرستانم تا جندسالکی مشکل نداشت ببخشید من هی سوال میپرسم یدفعه چی شد فهمیدین مشکل داره راه رفتنش مشکل پیش اومد یا حالا زانوهاش

.......خدایا شکرت ....