2777
2789

سلام خانما من برا گواهینامم گفتن برو معاینه چشم وقتی رفتم یکی از چشمام ۱ و ۷۵ صدم بود عینک انتخاب کردم خریدم واقعااا خیلی بهتر شده دیدم دلی اصلا از فرم عینکم راضی نیستم بنظرم بزرگه بهم نمیاد بنظزتون عینک فروشی فرم رو عوض میکنه این شیشه رو بذاره رو یه فرم دیگه که کوجیکتر باشه این خیلی بزرگه😥😥😥

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم قبول کنه چند گرفتی حالا؟

گرون نیست ۴۰۰ ولی خوب حیفم میاد پول دادم نزنم تازه چشمامم واقعا بدون عینک تار میبینه حالا فهمیدم خیلی بهتره عینک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گرون نیست ۴۰۰ ولی خوب حیفم میاد پول دادم نزنم تازه چشمامم واقعا بدون عینک تار میبینه حالا فهمیدم خیل ...

عکس بده از فرمت

منم عینکمو عوض کردم عین چی پشیمون بودم

۱ ماه زدم عادت شد الان میگم خوبه بهم میاد کلا فرمتو عوض میکنی اینجور حسی انکار طبیعیه

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪
الان فرم بزرگ مده همه میرن فرم بزرگ و پر رنگ میخرن  خاهر منم هفته پیش خرید به نظر من که خیلی خ ...

حالا اینو ببینن بنظرت خوبه من صورتم گرده و پر اینم گرده یجوریه نصف صورتم میره زیر عینک😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورتی شیشه رو میزنن که یا اندازه اون باشه یا حتما قابت باید کوچیکتر باشه و فرم عینکتو هم قبول کنه

اره خودم میخام برم کوچیکتر بگیرم اگه قبول کنن البته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عکس بده از فرمت منم عینکمو عوض کردم عین چی پشیمون بودم ۱ ماه زدم عادت شد الان میگم خوبه بهم میاد ک ...

من تا حالا اصلا عینک نداشتم یهو میخام بزنم اونم اینقده بزرگ میترسم همه مسخرم کنن بگن بهت نمیاد😥

1
5
10
15
20
25
30
35
40