2777
2789
عنوان

تولد ما جبره یا اختیار؟؟؟؟؟

238 بازدید | 44 پست

بچه ها من فکرم خیلی درگیر این موضوع بود تا تحقیق کردم که تو ایه الست خدا از همه مون قول گرفته و ما گفتیم بله..ولی استا رائفی پور گفتن بعضیا تو اون روز که خدا از بندگانش عهد گرفته بعضیا همینجوری بله گفتن درصورتی که موافق نبودند واین شده بله و بلا 

مثل معلمی که میگه هفته بعد امتحان میگیرم و یه عده بگن بله و یه عده مجبور بشن با جمع هم صدا بشن 

قول چي

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي

فطرتا ادم ها بین نیستی و رنج 

رنج رو انتخاب میکنن

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه 

کسی از من قول نگرفته

زیاد به این چیزا فکر نکن

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

فقط یادم به یه داستانی میاد که یکی حق انتخاب داشته و زندگی ای رو انتخاب میکنه که فقیر بودن 

چون تو یه زندگی بچه رو از دست میداده تو زندگی دیگه همسر و.... فقر رو انتخاب کرده!