تازه قبل تر اونم به بازیگرِاشکان اشتیاق پیشنهاد داده بود ولی اون عاقل شدو دست رد به سینه دخترِزد
آره خخخ
به بهتاش(بهرام افشاری) هم گیر داده بود فکر کنم
که بلاکش کرده بود دنیا رو
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معذرت میخوام خانم های هرزه و آقایون داغون دارن کاسبی میکنن تو کامنتاش و دل و قلوه رد و بدل میکنن🙄
تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰ منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
واقعا؟؟؟ 😐😨😨😱😰 چرا من نفهمیدم؟؟ 😑 خوب کاری کرد بلاک کرد.... مهراد هم بچگی کرد واقعا.. ...
آره بابا دنیا خودش هم استوری گذاشته بود میگفت این بهرام افشاری چرا منو بلاک کرده
من که کاریش ندارم😐🙄
مهراد هم خداییش گند زد چون تازه داشت اوکی میشد کارش ولی خو نباید میرفت
به قول خودت شاید سِحر میکنه این حجم از بی عقلی مردارو نمیشه درک کرد
آره والله
چی بگیم 😉
مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳 بد جورمحتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱