2777
2789
وای خیلی افتضاحه من کامنتارو دیگه نگا نمیکنم😫😫😫😢 ملت چرا اینجوری شدن...  (((ی اقا با سایز ...

والله چی بگم آدم حالش بهم میخوره از کامنتای پستاش

فکر کنم اکثریتشون هم فیک باشن یا پسر باشن

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا پلشت 🤢 این دنیا فقط با شوهرخاله من رل نزده 😐

و همچنین ح . ر

تو بگو یه شهاب سنگ خورده بهم از دوناحیه فوقانی و غیرفوقانی بفنا رفتمبازم ینفر پیدا میشه میگه تو که خوبی من دیروز مریخ رفت تو کو  نم.

در کل هم دنیا هم مهراد جم خیلی چندشن🤮

ادم واقعا حالش ازشون بهم میخوره

دنیا ک تاالان ۱۷ تا رل عوض کرده😂

همشم برای اینه ک فالوور هاش برن بالا و سایت شرط بندیش پررونق تر شه

همش بازیه🤨

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
پسره متولد ۷۶ هس     دنیا جای مادرشه

شوگرمامی زده🤣

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
پسره متولد ۷۶ هس     دنیا جای مادرشه

پسره ۷۶ 

دنیا ۶۸😂

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱
و همچنین ح . ر

🤣🤣🤣خخخخخ خدا نکشتت

نه بابا قضیه ساسی که برا خیلی وقت پیشه کامنتاش رو دیدی؟ معذرت میخوام خانم های هرزه و آقایون داغون ...

دقیقامنم کامنتی زیدپست هرزه خلنومومیبینم حالم بهم میخوره

خداآتیششون بزنه ریشه همچین زنای خراب وخونه خراب کنیو