2777
2789

سلام من یک سال هست ازدواج کردم و هرمشکلی که داشتیم منو همسرم بین خودمون حلش کردیم و اصصصصلا خانوادم متوجه هیچی نشدن چون خودم نمیخواستم حتی در بدترین شرایط هم نزاشتم چیزی از زندگیم بفهمن چون اونا توی موقعیت من نیستن که بخوان درک کنن یا کلا هرچی

داستان منو نقریبا همه میدونید  بازم ی توضیح کوتاه میدم(شوهرم فکر میکنه که من قبل ازدواج رابطه داشتم چون بکارتم حلقوی بودش خودشم میدونه حلقوی هست اما میگه چرا بار اول انگشتم راحت رفت توش:| و مشکلمون توی این یک سال سر همین موضوع هست و خیلیاتون میگید برو دکتر باید بگم که خودش میدونه حلقوی هست و مشکلش خون نیست اون میگه چرا انگشتم فلان شد توش بلان شد توش منظور اینه که واژنم گشاد بودش) 

دقیقا ۲۰ روز هست که شوهرم باهام حرف نمیزنه قبلش خوب بود فقط توی این یک سال چندین باز حالش بد میشد که با ی تفریح کوچیک حالش خوب میشد ولی اینبار ۲۰ روز هست که باهام قهره و حتی نمیزاره بهش نزدیک بشم و بهش دست بزنم و این واقعا منو میرنجونه و تا مرز افسردگی منو کشونده

و شوهرمم مدام بهم میگه که من نمیخوامتتتتتتتت

و منم دیگه کشش ندارم سنگ که نیستم منم آدمم دیگه بی محبتی و بی توجهی چقدرررر

همش من رفتم سمتش ولی تحقیر و توهین ازش شنیدم و کتک:(

ولی دیگه هیچ انرژی برام نمونده برای ادامه دادن این زندگی نکبتی و میخوام تمام جراتمو جمع کنم و برم به خانوادم بگم. خانوادم شهرستان هستن و خودم تهران و هفته بعد احتمالا برم شهرستان اما نمبدونم چجوری بهشون بگم این موضوعو که میخوام جدا شم اخه هیچوقت از مشکلات زندگیم نگفتم براشون و وقتی زنگ‌میزنن همش میگن مشکل نداری؟؟؟منم‌ با قاطعیت میگم نه چه مشکلی اخه

واقعا نمیدونم چجوری بهشون بگم و به کمکتون نیاز دارم فقط درمورد اینکه چی به خانوادم بگم نه درمورد درس کردن روابط منو همسرم چون درس شدنی نیست و این توی مخ شوهرم هک شده که من رابطه داشتم قبل ازدواج و درست شدنی نیست

مشاوره و دکتر و همچی هم رفتیم ولی متاسفانه جواب نداد که نداد لطفا فقط درمورد اینکه چی به خانوادم بگم و چجوری بگم راهنماییم کنید مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم😔

همینارو که به ما گفتی عینشو به خانوادت بگوقول میدم بهت حق بدن 

یعنی چی رسما بهت تهمت زده 

😤😔

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

همینایی که به گفتی و بهشون بگو یکم پوشیده تر 

بگو منو نمیخواد 

آدم چقد میتونه تحقیر تحمل کنه 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

عزیزم خیلی راحت میری پیشون رو در رو منتظر میشی شرایط مساعد پیش بیاد بعد شروع میکنی اول با مادرتون صحبت کردن نرم نرم کل مشکلات این یک سال رو براش میگی و توضیح میدی که چقدر تلاش کردیکه مشکلاتتون رو بین خودتون حل کنید و نشد و مشاوره هم رفتید اما جواب نداده فقط باید سختی که این مدت کشیدی رو بتونی بهشون منتقل کنی وگرنه ممکنه اسرار کنن که باز بری پیش مشاور دیگه و روش های دیگه رو امتحان کنی بعد از قانع شدن مادرتون دیگه همه چی حله و ایشون با پدرتون صحبت میکنن.

وقتی تو سکوت میکنی و نازشو میکشی و زندگی باهاش رو ادامه میدی اون مطمئن میشه که حق داره و حرفش درسته، پس اینو بدون وقتی کسی بهت تهمت میزنه باید باهاش برخورد جدی کنی وگرنه فکر میکنه حق با خودشه، خیلی کار بدی کردی که همون بار اول که اینو گفت جفت پا نرفتی توی چشمش

هزیزم ببخشین انگشت مگ چقدرکلفته ک بخاد اونجا بزور واردشه .که همسرت همچین مثالی میزنه؟باهمسرت حرف بزن بگو طلاق میخای ببین چی میگه .بهش یگو ک به خانوادم تاخالامشکلمونگفتم واینا .اگه واقعا میخای جداشیم من به خانوادم بگم امااگه نه دوسداری زندگیتو بدون ابروریزی ادامه بدیم .به شوهرت بگو

این چه تصور مسخره ایه اخه . بگو شاید فلان تو کوچیکه دلیل نمیشه تهمت بزنی. 

به خانوادتم اول به مامانت بگو . اون خودش به بقیه بگه بنظرم . ان شاءالله که رفع میشه و کار به طلاق نمیرسه. 

یک سوال 

احتمالا نداره چون تا حالا در برابر توهین و نهمت همسرت سکوت کردی و ختی منت کشیدی، همسرت فکر کنه شاید ریگی تو کفشت بوده که صدات درنیومده؟

و اگر بفهمه برای طلاق و ایستادن جلوش مصمم شدی،  به خودش بیاد؟ 

برای خانواده ات هم همینها رو به مادرت بگو. 

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش