2777
2789
عنوان

چجوری به خانوادم بگم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 38 پست
تا ی حرفه ای پیدا نکردی و دیپلم نگرفتی از اون زندگی بیرون نیا.شوهرت میخواد اذیتت کنه و تو بزاری بری. ...

دقیقا شما بامن همفکر هستین و دقیقا اینچیزایی که گفتین رو من بهش فکر کردم و کار درست هم‌همینه . یک ماه دیگه دیپلممو گرفتم بله

دقیقا شما بامن همفکر هستین و دقیقا اینچیزایی که گفتین رو من بهش فکر کردم و کار درست هم‌همینه . یک ما ...

موزیانه تا میتونی پیشرفت کن.به خانوادت چیزی نگو.ی مدت طرفه همسرت هم نرو برا رابطه.

همسرت خیلی برنامه داره اذیتت کنه که ول کنی بری.حواست باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موزیانه تا میتونی پیشرفت کن.به خانوادت چیزی نگو.ی مدت طرفه همسرت هم نرو برا رابطه. همسرت خیلی برنام ...

وااای مرسی که اینچیزارو بهم گفتی چون دقیقا منم همین فکرارو میکنم.

وااای مرسی که اینچیزارو بهم گفتی چون دقیقا منم همین فکرارو میکنم.

مراقبه خودت باش.دعوا درست نکن.آتو بهش نده.غذات رو بپز.خونه رو تمیز کن.کاری هم به کارش نداشته باش.

مراقبه خودت باش.دعوا درست نکن.آتو بهش نده.غذات رو بپز.خونه رو تمیز کن.کاری هم به کارش نداشته باش.

دقیقا همینکارارو میکنم اما اینه پیشش نرم یکم‌سختمه نه بخاطر خودماا بخاطر اون همش بفکرشم

اون خودش بخواد،میاد سمتت.نرو،ببین اصلا پیگیرت میشه

مرسی از راهنماییت عزیزم تنها فردی هستی توی سایت که تونستی حرفایی که توی ذهنم هست رو بهم بگی واقعا ممنون

اسی به همون عمت که شب خواستگاری بودن زنگ بزن وبهش بگو تا ایشون بره به مادرتون بگه'بگو عمه این1سال این همش بمن تهمت زده ومن کوتاه اومدم وسکوت کردم تابلکم که اقااخلاقش درست شه اما نتنها درست نشده بلکه تهمت زدناش بیشتر شده ومن تحمل این ادم رو ندارم ومیخوام جداشم

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁
موزیانه تا میتونی پیشرفت کن.به خانوادت چیزی نگو.ی مدت طرفه همسرت هم نرو برا رابطه. همسرت خیلی برنام ...

شدیدا با نظرشما موافقم فقط باید اسی بشدت خودشو قوی کنه وجلو اداهای اقا شکسته نشه وکم نیاره یه زن قوی میتونه یه مرد احمق رو سرجاش بنشونه👍

این همه سال منتظربودیم روزهای خوب از راه برسن'غافل ازاینکه روزهای خوب داشتن میرفتن😐💁