2777
2789
عنوان

بعد طلاق چی میشع خونه کار ندارم

388 بازدید | 19 پست

شوهرم بشدت خسیسه ۱۴ سال تحمل کردم ب امید اینکه کار خوب گیرم بیاد زندگیم عوض شه نشد دیشب فهمیدم تو مصاحبه رد شدم دنیا رو سرم خراب شد 

دوست دارم طلاق بگیرم ۳۵ سالمه یه بچه ۱۲ ساله دارم

دوست ندارم گذایی کنم ازش چقدر خودمو کوچک کنم دوست دارم کار کنم 

جاب ویژن ای استخدام 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل ازاد

فروشندگی

خیاطی

ارایشگری

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
چب

سایتهای استخدامن .رایگانم هستن 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اصلا به طلاق فکر نکن الان حداقل یه جا ومکانی داری بعدش فقط بایدبدویی برای سیرکردن شکم،شرایط اکثرمون تواین گرونی همینه

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

اینا اپلیکشن ها و سایت های کاریابی هستن. ثبت نام میکنی ر ومه میزاری به تناسب تخصص و تحصیلاتتون بهتون ...

برا تهرانی هاست

تو شهر ما ک همه با پارتی میرن ارگان های خوب کار میکنن

اینا اپلیکشن ها و سایت های کاریابی هستن. ثبت نام میکنی ر ومه میزاری به تناسب تخصص و تحصیلاتتون بهتون ...

ازمون فراگیر دادم ۸ نمره بالا تر بودم طرفم خیلی لوندی بلد بود اونجا رفته لود مخشون و زده بود اون ق شد

ارایشگری تو سن ۳۵ سالگی چجوری ممکنه هیچی بلد نیستم ،هرکار هنری و باید از بچگی شروع کرد

بند زدن رو یاد بگیری میتونی شاگرد ارایشگر بشی 

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"