2777
2789
عنوان

چجوری به خانوادم بگم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2250 بازدید | 38 پست
یک سوال  احتمالا نداره چون تا حالا در برابر توهین و نهمت همسرت سکوت کردی و ختی منت کشیدی، همسرت ...

ممکنه احتمالتون درست باشه خودمم بعضی وقتا بهش فکر میکنم..

ممکنه احتمالتون درست باشه خودمم بعضی وقتا بهش فکر میکنم..

اگر دوسش داری،  امیدوارم احتمالم درست باشه

خدایا ممنونم که هوامو داری       لطفا مواظب کوچولوهای ناز و شیطون و دوست داشتنی من باش      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم همسرت داره بهت زور میگه. چند سالته؟همسرت چند سالشه؟

خودم ۱۸ همسرم ۳۴ ازدواجمم اجباری نبود و خودم خواستم که باهاش ازدواج کنم و خانوادمم به نظرم احترام گذاشتن

خودم ۱۸ همسرم ۳۴ ازدواجمم اجباری نبود و خودم خواستم که باهاش ازدواج کنم و خانوادمم به نظرم احترام گذ ...

وای.چقدر تفاوته سنی.

این اقا از شما زده شده دنباله بهانه هست گلم.تفاوت فرهنگی مطمئنا با هم دارید

.شما خیلی زود ازدواج کردی.به نظرم درس بخون.دیپلم داری؟اگه نداری برو بگیر.ی حرفه یاد بگیر. شما با مع ...

فکر میکنم حرفتون درست باشه اما خب حالا باید چیکار کنم

فکر میکنم حرفتون درست باشه اما خب حالا باید چیکار کنم

تا ی حرفه ای پیدا نکردی و دیپلم نگرفتی از اون زندگی بیرون نیا.شوهرت میخواد اذیتت کنه و تو بزاری بری.شایدم تو اون خونه نابود بشی،انا به روت نیار.

خو تاپیکات دیدم که روستا زندگی میکردی و به مهریه فکر میکنی.همسرت به راحتی میتونه بهت مهریه نده و دست از پا دراز تر برگردی....

پس درس و حرفه رو حتنا ادامه بده.شده طلات رو بفروش برو ی چیزی یاد بگیر