2777
2789
عنوان

نیاز دارم به توصیه های خواهرانتون به یه تازه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 29 پست

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=2959158&slug=تجربه-رویایی&postId=160075903

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینارو بخون مخصوصا تجربه رویایی

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
جانم بگو عزیزم چه کمکی از دستمون برمیاد؟

تا الان زندگی تک بعدی داشتم که فقط تمرکزم روی درس بوده و هیچی از زندگی متاهلی همسرداری و رفتار با خانواده همسر نمیدونم 

من مسلمان هستم اسلام کامل است اما من نیستم اگر از من اشتباهی سر زد این را به من نسبت دهید نه دینم

چیزه‌هایی که درهرسال فقط در زندگی اتفاق میفته سنگه تموم بزار

مثله بهتربن اجیل بهترین لباس برای عید

بهترین کادو واسه تولد و سالگرد هردو باهم

تو زندگی همیشه مس‌اندازی داشته باش که همسرت ندونه

تو خانواده‌شوهر همیشه خودت باش نه دورو

برای همسرت هیچی کم نزار از محبت گرفته تا پشتش بودن

تو رابطتون عاشق باش نه عاقل

و از همه‌ مهم‌تر هیچوقت خیانت نکن که نیبینی حتی یک لبخند بی‌جا

یا یک اس مس

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

تحت هیچ شرایطی با جاری درد دل نکن و صمیمی نشو شاید ۱ درصد شانس بیارن و جاریشون خوب باشه ولی بقیه نه اصلااا بد خانواده شوهرتو ب شوهرت نگو اگه حرفی خاهرش یا مادرش یا پدرش زد تونستی جواب بده ولی با احترام نتونستی غر غرشو پیش شوهرت نکن گاهی از دید اون ب مسائل نگاه کن چ مالی چ عاطفی خودتو لوس کن گلایه هاتو با حالت عشوه بگو 

تمرین کن دهن لق نباشی 

هیچ وقت دعواهاتون به خانواده ها نکشونید از روی دلسوزی دعوا بزرگتر میشع و احترام ها از بین میره

شکایت شوهرتم پیش خانوادش نبر 

مسائل خانوادگیت جلو شوهرت بازنکن

قهر نکن گریه نکن تکراری میشه و بی اثر 

ود اخر هروقت احساس کردی واقعا ازدواجت اشتباه بوده سریع برگرد چون اگه حست درست باشه هرچی جلوتر بری گرونتر تموم میشه

تا الان زندگی تک بعدی داشتم که فقط تمرکزم روی درس بوده و هیچی از زندگی متاهلی همسرداری و رفتار با خا ...

با خانواده شوهرت مثل خانواده خودت رفتار کن سعی کن برای شوهرت علاوه برهمسر بودن مثل یه رفیق باشی 

خودت باش 

من فقط و فقط میگم با شوهرت رفیق باش همین. دنباله خاله زنک بازی و حرف و حدیثو این چیزا هم اصلا نرو یه گوش در یه گوش دروازه. زن و شوهر باهم پایه باشید و شاد و پر انرژی همین. من که اینکارو میکنم

بنظر من جاری خوب جارییه که هنوز گندش در نیومده 😂

من خودم بزررررگترین ضربه رو از جاری خوردم بخدا قسم میشه رو خاهر شوهر تو مشکلات حساب کرد ولی جاری اصلااا من اینو ب چشم دیدم