2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی

210 بازدید | 5 پست

سلام  خانوما شما رو صورتتون ماه گرفتگی دارین من دقیقا زیر چشمم یه لکه قهوه ای کمرنگ دارم اندازه یه نخود که تاثیر بدی میزاره رو اعتماد بنفسم همش میخوام با کرم بپوشونم که دیده نشه از یه طرفم آرایش دوست ندارم ولی وقتی آرایش نکنم همیشه بقیه بهم میگن مدادت زیر چشمت مالیده(اونجوری دیده میشه انگار) میخوام لیزرش کنم ولی چون خیلی نزدیک به پلک پایین چشممه میترسم به نظرتون ضرری میرسونه به چشمم؟ و کسی از هزینه های لیزر خبر داره؟

نکنی بهتره منم دارم روی پیشونیمه ولی هرچی بزرگتر میشم کم تر میشه الان اصلا محو شده از پیشونیم بود تا کمرم ولی خوشکل بود دوسشداشتم😂

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نکنی بهتره منم دارم روی پیشونیمه ولی هرچی بزرگتر میشم کم تر میشه الان اصلا محو شده از پیشونیم بود تا ...

از بچگی با منه این همه سال صبر کردم شاید از رو بره کمرنگ تر بشه ولی نرفت که نرفت تو بدنم هم دارم ولی انقدر کمرنگن دیده نمیشن این یدونه بدجوری رو مخمه جا تموم شده اومده زیر چشمم دراومده😤

از بچگی با منه این همه سال صبر کردم شاید از رو بره کمرنگ تر بشه ولی نرفت که نرفت تو بدنم هم دارم ولی ...

پس اگه اذیتت میکنه حتما تحقیق کن برو بکن

🍃عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت 🍃                           که گناه دگران برتو نخواهند نوشت