2777
2789
عنوان

خانوماي با سياست بياين بگيد چيكار كنم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 83 پست
این کارت درست نیس اشتباه از تو بوده بلید فروتن باشی دوست داشتن غرور نمیشناسه

اينو بفرستم براش؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
٢٢ اون خودش بكارت دوس دختر قبليشو گرفته بخواد واسه من حرف بزنه ميزنم تو دهش پر از خون شه پررو

این اقا که بکارت دختر رو گرفته رهاش کرده باهاش موندی؟ رو چه حسابی

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این اقا که بکارت دختر رو گرفته رهاش کرده باهاش موندی؟ رو چه حسابی

نه اون رهاش نكرده خود دختره رفته با يكي ديگه ازدواج كرده

شوهر دختره پسر دوست باباش بوده از بچگي اسمشون رو هم بوده

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
فقط پیام بده دلم برات تنگ شده  همین جوابش برام بفرس تا بهت بگم چیکار کنی

باشه دوباره تاپيك ميزنم

پس فقط يه جمله بفرستم اره؟

جوابش بگو به مام

استرس دارم

بفرستم يا نه؟نوشتم ولي نميدونم بفرستم يا نه

بابا بفرست مگه چیه..اگه بدونی من چقد به عشق اولم گفتم ببخشید و بمون هرچند اخرش رفت

واي يا. قمر بني هاشم فرستادم

اصلا دستام يخ كرده ولي اين ساعت خيلي جواب نميده طرفاي ٦ استراحت داره

بفرست یا رومی روم یا زنگی زنگ

فرستادم😭