2777
2789
عنوان

شوهرم گفت دوستت ندارم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 139676 بازدید | 1758 پست
یهویی چرا باید اینجوری شینمشکلی دارین

هیچ مشکلی نداریم دعوا داشتیمااا این اواخر شاید من هفته ای چند بار باهاش دعوا میکردم میگفتم ورا بهم نمیکی دوستت دارم چزا بهم محبت نمیکنی چرا بذات مهم نیستم میگفت من محبتمو عملی بهت نشون میدم 

بعد الان گفت عملی هم هر کار میکردم برا این بود شااید عاشقت بشم ولی فتیده نداشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ مشکلی نداریم دعوا داشتیمااا این اواخر شاید من هفته ای چند بار باهاش دعوا میکردم میگفتم ورا بهم ن ...

بنظرم بشین بیشتر باهاش حرف بزن 

یکی یکیو نخواد بخاطرش لیولنم جابه جا نمیکنه 

حالا شما میگی برام تلاش زیاد میکرد 

پس یه مشکلی وسط هست که اینو میگه بنظرم بگرد پیدا کن

بنظرم بشین بیشتر باهاش حرف بزن یکی یکیو نخواد بخاطرش لیولنم جابه جا نمیکنه حالا شما میگی برام تلاش ز ...

آخه میگه دیگه ازدواج کرده بودیم باید تلاش میکردم عشق ب وجود بیاد 

ولی خب نشد

هیچ مشکلی نداریم دعوا داشتیمااا این اواخر شاید من هفته ای چند بار باهاش دعوا میکردم میگفتم ورا بهم ن ...

خب عقل حکم میکنه جایی که حضورت ارزشمند نیست نمونی 

چون لگدمار شدن عزت نفسته

خالا هی بشین بگو من دوسسسش دارم

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
شوهرت ولت کنه چوبشو بد میخوره تو خیلی ساده ای گیر یه قالتاقی میفته که روزی صد بار به خودش لعنت میفرس ...

میدونی چقدر قبلا خوب بود بخدا یک بار سرم داد نزد هیچوقت بهم بی احترامی نکرد هر چی ازش میخواستم برام انجام میداد باهام شوخی میکرد الان یک ماهه اوضاعمون خراب شد

میگه خسته شدم دیگه سرد شدم از زندگیمون ک همش باید تلاش کنم برای عشق ولی عشق ب وجود نیاد 

ببخشید از چه نظر میگین با عقل جور درنمیاد

شما الان خودت بشین فکر کن 

اگه یه نفرو دوست نداشته باشی واقعا حتی غذاهم براش درست نمیکنی بزاری جلوش درستم کنی با عشقو علاقه نیست یچی درست میکنی میزاری جلوش که فقط بخوره صداش درنیاد 

محبت نمیکنی بکنیم زوری 

محبتی که از عشق باشه با محبتی که زوری باشه خیلی فرق داره 

شما میگی خیلی برا منو خوشحالیم تلاش میکرد پس دوستت داشته که میکرده نداشت نمیکرد یا حداقل کم میکرد بخدا اگه یکی یکیو واقعا دوست نداشتع باشه تولد نمیگیره براش فوقش با یه کادو خشک و خالی کارو جمع می‌کنه 

پس دوستت داشته باید بفهمی که چیشده که این حرفارو میگه