2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چی ینی درامد داری از نت

درامد که نه ولی با اموزشای نت واسه خونمون گل جورابی درس کردم.یه عالمه تاج و ریسه واسه خودم و دخترام درس کردم برا مجالس.شمع های متنوع درس کردم،حموم دستشویی رو با دکوپاژ تزیین کردم و....الان هم دارم یه بوته توت فرنگی درس میکنم باخمیر چینی،کلی مگنت هم درس کردم

کاش میشد برای ساعتی مُرد !آن وقت است که میفهچه کسی از نبودنت دق می‌کند،و چه کسی ذوق !دلم ساعتی مُردن می‌خواهد
ینی شما از این راه درآمد داری

بله. چند بار که درست کنین توی مهمونی ها به دیگران معرفی میشین... مشتری بیشتری پیدا میکنین... توی نت سرچ کنین فینگر فود... برای تولد ها عالیه... توی مهدکودک ها میتونین بپشنهاد همکاری بدین برای تهیه غذا برای جشن ها و تولد ها... از اونجا مشتری جمع کنین بین مادرا... توی تل کانال بزنین و نمونه های غذا را قرار بدین. موفق باشين

قانون 5/5 : اگر موضوعى 5 سال آينده برايت اهميتى نخواهد داشت، بيشتر از 5 دقيقه برايش ناراحت نباش!

سلام دوستان من این پکیجو خریدم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم بیرون کار کنم ولی با این پکیج خداروشکر درآمد خوبی دارم مثل پکیج های دیگه پی دی اف نیس من پکیج های زیادی گرفتم برای درآمد زایی ولی این چون ویس بود یادگیریش بهتر بود و اینکه زودتر به درآمد رسیدم در ضمن تسویه هم به خودتون بستگی داره هرزمان درخواست تسویه بدید تا نهایت 24 ساعت به حسابتون واریزمیشه  لینکشو میزارم کسی خواست استفاده کنه بتونه امیدوارم همتون تو کارتون موفق باشید   

اینم لینکش : http://opizo.com/R20fGo

درامد که نه ولی با اموزشای نت واسه خونمون گل جورابی درس کردم.یه عالمه تاج و ریسه واسه خودم و دخترام ...

عزیزم کار با خمیر چینی آسونه؟منی که تاحالا کار نکردم میتونم بگیرم کار کنم واسه درامد زایی؟

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟

http://mehrbux.com/?ref=sanaz

این لینک رو ک زدین و قسمت بالا سه تا خط هس اونو بزنین بد عضویت رو بزنین و ثبتنام کنین بد از ورود دوباره همون قسمت ورودو بزنین دوباره قسمت سه تا خط کسب درآمدو باز کنین و تو قسمت مشاهده تبلیغات وارد بشین ی خط قرمز رنگ هس ک نوشته رو این کلیک کنین ی صفحه جدید میاد تو قسمت بالا نوشته لطفا منتظر بمانید باید منتظر بمونید قسمت سبز رنگ پر بشه بد ۶ تا عکس کارتونی میده تو همون قسنت رو اونی ک برعکسه بزنین ثبت بشه فقط قسمت بالا خیلی کوچیکه دقت کنین. دوباره برمیگردین صفحه قبل رو تبلیعات ک داده میزنین و بهمون روش انجام بدین.

هر روز حدود ۲۰ تا میده ک ۱۵۰۰ تومن پولشه. دوباره روز بد هم بهمون صورت اول قرمز و بد تبلیعارو میزنین فقط دقت کنین ک برا هروز برا همون روزه و اگ نزنین دیگ روز بد همونا نمیان. روزی ۱۰ دیقه وقتتونو نمیگیره ماهیم ۵۰ تومن درامدشه  برا کار خونه خوبه