2777
2789
عنوان

خانوماي با سياست بياين بگيد چيكار كنم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور فکر ‌کنی کلا با کسی دوس نشو چون خیلی مغروری

اخه من همون شب خيلي معذرت خواهي كردم تو ماشين نيم ساعت تموم اشك ريختم اصلا براش مهم نبود

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
عکس های پشیمانانه بزار

اينكارو كه عمرا هزار بار نميكنم همين الانم يه جوري استوري ميزارم كه يعني برام مهم نيس ولي از درون داغونم ولي به روش نميارم پررو نشه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
حداقل یه پیام احوالپرسی بفرست

اخه بعد دوهفته يه باره مسيج بدم حالت حطوره؟نميگه دختره چش سفيد ما كات كرديم حال منو ميخواي بپرسي چيكار؟

اينكارو كه عمرا هزار بار نميكنم همين الانم يه جوري استوري ميزارم كه يعني برام مهم نيس ولي از درون دا ...

پس چرا وقت مارو گرفتی عزیزم تکلیفت روشنه فراموش کن وبا

کسی دوس نشو

من گااااااوم خواهر گاااااااو

😐گاوم انقدر گاو نیس شوخی میکنم😂😂 ببین به نطرم بیخیالش شو این از این به بعد بهت شکاکه اگ زنشم بشی در اینده اومدینو تو شب عروسی بکارتت  خون نیمد میگه لابد تو خونه پولدازع به باد داد.. دیشب اتفاقا ی خانم برام تعریف کرد که دمرد میره مشاوره میگه بکارت زنم خون نیمده زنه میفرسته دختر رو دکتر میگن پرده سالنه و الت مرد نتونسته از بینش ببره ی درصد فک کن این بلا سرت بیاد و اون گیر بده بیخیال دنبال ادم باش... چند سالته؟

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست
اخه بعد دوهفته يه باره مسيج بدم حالت حطوره؟نميگه دختره چش سفيد ما كات كرديم حال منو ميخواي بپرسي چيك ...

پیام بده بگو چرا سراغمو نمی‌گیری ☺️

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اينكارو كه عمرا هزار بار نميكنم همين الانم يه جوري استوري ميزارم كه يعني برام مهم نيس ولي از درون دا ...

الان منتظری بگیم مثلا برو دعا بگیر بگرده؟؟😂😂 خوب گند زدی اگه میخوایش باید پاپیش بزاری اگه نه باهاش بای بای کن

😐گاوم انقدر گاو نیس شوخی میکنم😂😂 ببین به نطرم بیخیالش شو این از این به بعد بهت شکاکه اگ زنشم بشی ...

٢٢

اون خودش بكارت دوس دختر قبليشو گرفته بخواد واسه من حرف بزنه ميزنم تو دهش پر از خون شه پررو

خب الان برم بهش چي بگم؟

بگو دلم تنگ شد برات همین ی جمله! ببین چی میگه اگر گله کرد بگو من که گفتم ببخشید ولی اگر ادامه داد بزار رفتش بزنه بداخلاقی کنه  تو گوش بده فقط چون غرورش له کردی اخر سر بهش بگو حرفات تموم شد اگر گفت اره بگو حالا اشتی😆اگرنرم شد که هیجی اگه نشد  برو پی زندگیت هرچند مخالفم با این رابطه الان

...

بچه ها خوبه اين مسيج رو بدم؟تورو خدا بخونيد جواب بديد تورو خدا اگه خوبه بفرستم

این کارت درست نیس اشتباه از تو بوده بلید فروتن باشی دوست داشتن غرور نمیشناسه

خيلي از دستت ناراحتم چون باهم قول و قراري داشتيم چون قول داده بوديم هرچيز قابل حلي رو حل كنيم

چون مردي كن اينقدر راحت ميزاره ميره نميتونه تكيه گاه خوبي باشه

چون هرچقدر پيش خودم بهش فكر ميكنم به اين نتيجه ميرسم مگه رابطه لباسه هر زمان يكم اذيتت كرد جاي موندن و ساختن و درست كردن و كنار هم بودن بزاري بري؟

مگه رابطه الكيه بگي من ديگه تعهد نميدم شايد حتي با يكي ديگه اشنا شم

ولي با همه ي ناراحتيم هر ثانيه ي دو هفته اي كه گذشت توي فكرم بودي صبح مثل قبل با فكر تو بيدار ميشدم شب با بغل كردن تو ميخوابيدم

تو طول روز كلي باهات حرف ميزدم حتي وقتي خودت نبودي

اينارو گفتم ك بگم فقط دلم برات تنگ شده