من با يكي دوست بودم خيلس اوكي بوديم همه چي هم بينمون خوب بود من يهو داشتيم از يه جايي رد ميشديم گفتم اره قبلا من با يكي بودم اين خونه دوبلكسه مال اينا بود خيلي اصلا پسره خوف و خفن بود از نظر پول و قيافه و اينا
خلاصه اينم خيلي بهش برخورد و بحث و دلخوري و منم تا خونه اشك ريختمو اينا
خلاصه تموم شد ٢ هفته پيش
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
٢٨ سالشه اره خيلي خوب بوديم همون روز صبحش برام گل خريد بعد كه اين اتفاق افتاد گفت من احمق واست كا ...
ایشالا رابطه تون دوباره درست بشه عزیزم 🦋
در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
من تمام گذشتمو برای شوهرم قبل از ازدواج تعریف کردم داخل تاپیک داستان جنجالی زندگی من ، ماجراشو نوشت ...
اينم بعدش گفت اصلا دوس ندارم بشنوم از گذشتت بهم ربطي نداره و نميخوام بشنوم بعدم كلا حسوده خيلي حتي من از شوهر دختر داييم تعريف كردم يه بار بهش برخورد