2777
2789
عنوان

خانوماي با سياست بياين بگيد چيكار كنم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 947 بازدید | 83 پست
٢٨ سالشه اره خيلي خوب بوديم همون روز صبحش برام گل خريد بعد كه اين اتفاق افتاد گفت من احمق واست كا ...

ایشالا رابطه تون دوباره درست بشه عزیزم 🦋

در باور عشق و شناخت حقیقت آن مرد ممکن است فریب بخورد اما زن... زن حقیقت عشق را زود تشخیص میدهد، با حس نیرومند زنی👠 و اگر دبه درمی آورد از آن است که عشق هم برایش کافی نیست اون بیش از عشق میطلبد: جان تو را⚰️

من تمام گذشتمو برای شوهرم قبل از ازدواج تعریف کردم

داخل تاپیک داستان جنجالی زندگی من ، ماجراشو نوشتم

تا حالا که به روم نیاورده

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالا رابطه تون دوباره درست بشه عزیزم 🦋

مرسي عزيدم

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
من تمام گذشتمو برای شوهرم قبل از ازدواج تعریف کردم داخل تاپیک داستان جنجالی زندگی من ، ماجراشو نوشت ...

اينم بعدش گفت اصلا دوس ندارم بشنوم از گذشتت بهم ربطي نداره و نميخوام بشنوم بعدم كلا حسوده خيلي حتي من از شوهر دختر داييم تعريف كردم يه بار بهش برخورد 

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
جوابش هر چی بود میشه شات بزاری ببینیم چی شد

هنوز جواب نداده

اينم بعدش گفت اصلا دوس ندارم بشنوم از گذشتت بهم ربطي نداره و نميخوام بشنوم بعدم كلا حسوده خيلي حتي م ...

پس خیلی دوستت داره❤️

درست میشه خودتو ناراحت نکن

بزن رو این👈حذف‍  / مرسی😍حالا برا تاپیکم گزارش بزن،امشب رفتنی ام از نی نی سایت:)
پس خیلی دوستت داره❤️ درست میشه خودتو ناراحت نکن

تورو خدا برام دعا كن😭