2777
2789

سلام گلا خوبین

من بعد زایمانم لاغر نشدم قبلش خیلی لاغر بودم اما توبارداری دفع پروتین داشتم چاق شدم میشه بگین تو کمتر از یه ماه چجوری لاغر کنم مجلس داریم بعدشم نمیتونم رژیم بگیرم آخه تک سینه ام شیرمم خیلی کمه 

با توجه ب اینک نوزاد دارم اونایی ک میدونین کمکم کنین واستون دعا میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخ فدای ت  آخه چکا کنم من

تو نت کلی رژیم هس که توشون باید فقط میوه بخوری و اینا که برا یه مدت کم جواب میده و باز زود برمیگرده توهم شیر میدی نمیتونی بعدشم الان مگه چند کیلویی؟ اشکال نداره که اعتماد بنفس داشته باش 

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

تو نت کلی رژیم هس که توشون باید فقط میوه بخوری و اینا که برا یه مدت کم جواب میده و باز زود برمیگرده ...

نمیدونم 71 شاید باشم آخه من 55بودم تو بارداری افتضاح شدم تیکه مادرشوهر خاهرشوهرم بماند 

نمیدونم 71 شاید باشم آخه من 55بودم تو بارداری افتضاح شدم تیکه مادرشوهر خاهرشوهرم بماند 

باز خوبه که ...قدت چقده؟شوهرت اگه راضیه بهشون بگو شوهرت اینجوری دوست داره که دیگه هیچی نگن بعد خودت تو دراز مدت کم کن 

منم تو بارداری هام اضافه کردم و کمم نکردم الانم باردارم انشالله بعد زایمانم یه خاکی سرم میریزم

166 شوهرم ذلیل ننه خاهرشه بیا باهم خاک بریزیم خاهر🤕

من ۱۶۲قدمه۸۰وزنم تو خوبی که منکه شوهرم دوست داره خودم اصلا دوست ندارم واسه همونم تا الان بیخیال بودم راستش تو فیلم عروسی فامیلا خیلی بد افتادم دیگه باید خودمو جمع کنم...