2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

772 بازدید | 33 پست

دوست صمیمیم که مثل خواهرم هست رو فرستادم که دوس پسرمو امتحان کنه .بعد بهش گفتم دیگه ولش کن ..گفت کارم تموم شد و اینا الان متوجه شدم بهش پیام میده همش ..بهدوستم چی بگم ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی شیک زنگ‌بزن بگو خیلی دوست داری با دوست پسرم دوست شی؟چرا بهش پیام‌میدی؟

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

دوست من همین طوری عشقمو ازم دزدید 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

چطور میتونن من اگ بمیرمم نمیتونم رو دوس پسرای دوستم نظر داشته باشم 

تا الان همشونم امتحان کردم ب خواسته دوستم و وقتی کارم تموم میشد خودم بلاک میکردم

مهربونای من لطفا برای شادی روح پدرم ی فاتحه مهمونش کنید😊❤

هیچی فقط بهش بگو خیلی نامردی اه متنفرم ازاینجور ادما بعدم دوست پسرت بخواد تورو باید چنان بکوبه توبُرجک دوستت که بهش پیام میده تاپیام نده حتما دوستت چیزی از پسره دیده که بازپیام میده

خدایا شکرت ممنونم ازت خدااااا که منو لایق مادرشدن دونستی امروز ۹۸/۵/۴روزشهادت امام رضا بی بی چکم مثبت شد قربونت برم آقا که حاجت روام کردی 😍😍همین امروز ازته دلم ازخدا و امام رضامیخوام که همه منتظرا دامنشون سبزبشه ان شاالله💛💞

چه پیعمایی میده؟

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)