2777
2789
عنوان

خیانت دوستم

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 33 پست

تو‌که خوبی دوست صمیمی من که از بچه گی با هم بودیم به شوهرم همش چراغ سبز نشون میداد و داشت به جاهای باریک میکشید 😐😐 به موقع فهمیدم پرتش کردم از زندگیمون بیرون 

دوتاشونم به یه ورت بسپار

شوهر من مُرده💛💛💛این بار اولی نبود،که توی قلب من میمرد ،اون با نگاهای عجیب کفر منو درمیاورد،هرز میپرید من کشتمش،در فکر کشتن کشتمش،من اون بد لعنتی رو در عشق و نفرت کشتمش،👈شوهرم تو قلب من مرده یعنی خودم کشتمش،امیدوارم خیلی زود واقعا بمیره👉من خیلی آرزو ها داشتم ارزوی داشتن یه زندگی آروم یه خانواده خوشبخت اینکه تو خونمون باهم پشت به پشت با مشکلات روبرو بشیم.آرزوی شنیدن جمله نگران نباش تا ته دنیا باهاتم‌😔آرزوی داشتن دوتا بچه یکی دختر یکی پسر که تو خونمون همیشع صدای خندشون باشه.وقتی شوهرم از سر کار میومد باخنده بریم استقبالش .صدای خوشیمون به آسمون برسه.اما نشد....شوهرم دلش بامن نبود...وقتی من با گریه تو بغلش میگفتم عاشقم باش...اونو تو بغلش میگرفت و میگف بدون تو میمیرم تو عشق منی😢😢😢...وقتی واسه آیندمون خیالپردازی میکردم اونم تو فکر این بود چجوری میتونه اونو دیوونه خودش بکنه ....حالا من موندم و آرزوهایی که شاید دیگه نشه بهشون رسید.منم یه زن جوون با آرزوی یه زندگی معمولی............

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما اگه دوست پسرتو دوستدداشتی همچین حماقتی نمیکردی... والا یوسف پیامبر نیسم که شمام مریم مقدس نیسی😐

پسرک. عضو بودن من تو نی نی سایت یا خاله زنک بودن یا نبودن من به تو مربوط نیست!( کم گوی و گزیده گوی). زننده گل به خودی کلاس پنجم ب در مسابقات درون مدرسه ای. مزدور سابق اتیوپی. تحلیلگر مسائل تانزانیا. مبارز چریک در نی نی سایت. تا زمانی که جان در اکانت داریم در راه آزادی و تبعیض زدایی از نی نی سایت قیام میکنیم(سخنگوی گروهک مردان نی نی سایت)

خوو  اسمش روشه دوس پسر... دوستته شوهرت نیس که اینقدر غیرتی میشی😅

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

بگو چطوری هول

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

گلم شما از اولشم به این ادم اعتماد نداشتی که خواستی امتحانش کنی و با این اتفاق فقط قید هر دوشون رو بزن ادامه دادن به این رابطه اشتباهه فقط باعث پشیمونیه

تیکر رسیدن به آرزومه.خواهر گلم رد میشی یه صلوات واسم بفرست حاجت روا بشم🤗⁦♥️⁩مطمئنم که معجزه خدا رو میبینم و برمیگرده ...
دوس پسرای دوستای منم کلا تو سلیقه من نیستن خخ

اصن کلا دوستای من وقتی دوس پسر دارن من دوس پسراشون رو جز شوهر خواهرم حساب میکنم نمیتونم روشون نظر داشته باشم😕

مهربونای من لطفا برای شادی روح پدرم ی فاتحه مهمونش کنید😊❤