2777
2789
عنوان

مومو ایرانی

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 28 پست
به من هم پیام داد ولی من بدون اینکه سین کنم پاک کردم پیویشو

شماره ی کجاست افتاده ؟ 

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

شماره ی کجاست افتاده ؟ 

ظاهرا آمریکاس

1+ کد امریکاس

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😳😳😳😳😱😱😱😱😱😱پش مام  

منم وقتی دیدمش پولکام ریخت با چسب چسبوندمشون😐😂

فک کن من همیشه بدون اینکه نگاه کنم از اولین پیوی شروع میکنم باز کردن و جواب دادن اینبار خدا رحمم کرد

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
ظاهرا آمریکاس 1+ کد امریکاس

شاید شماره مجازیه ، یکی برای اذیت کردنت بهت پیام داده ، چقدر از این کارا بدم میاد ..

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

منم وقتی دیدمش پولکام ریخت با چسب چسبوندمشون😐😂 فک کن من همیشه بدون اینکه نگاه کنم از اولین پیوی ش ...

😂😂😂بخدا من چند روزی خاب ندارم 

😕پسرم ۱۱سالشه نگرانشم 

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠
شاید شماره مجازیه ، یکی برای اذیت کردنت بهت پیام داده ، چقدر از این کارا بدم میاد ..

نمیدونم شاید

ولی اگه اینطوری باشه واقعا طرف بیماره 

نمیدونم شاید ولی اگه اینطوری باشه واقعا طرف بیماره 

بلی مریض بودن که شاخ و دم نداره

😂😂😂بخدا من چند روزی خاب ندارم  😕پسرم ۱۱سالشه نگرانشم

میدونی من حس میکنم الکیه

چون اگه واقعا قصد داره هک کنه چرا این عکس ترسناکو میذاره که بقیه جوابشو ندن

خب یه پروفایل عادی میذاشت که راحت پیویشو باز کنن و هک بشن

وقتی حذف کردی دیگه پیام نداد؟

نه دیگه هیچی نداد

بااینکه بلاکش هم نکردم

نگران کننده است اما چند نکته رو رعایت کنین هیچ غلطی نمیتونه کنه

اول به هیچ عنوان اطلاعات شخصی روی تلفنتون یا هر سیستمی که به نت وصل میشه نداشته باشید عکسا و فیلمای شخصی جاش توی هارد اکسترناله... 

دوم ترجیحا اگر گوشیتون بازی در نمیاره لطفا روی لنز جلو گوشی رو وقتی نیاز ندارید استیکر بچسبونین... 

سوم به بچه ها بگین به پیام های ناشناس جواب ندن و اگر چیزی اذیتشون میکنه راحت بهتون بگن بعد رفتارای بچه نشون میده درگیر شده یا نه نصف شب فیلم دیدن استرس و اضطراب یا جای آسیب و زخم روی تنش نشون میده

چهارم لازم نیست هر محتوایی رو شما یا بچه هاباز کنین گاهی راه هک و برنامه ای که به هکر دسترسی میده یه فیلم یا عکسه که شما با باز کردنش بهش دسترسی میدید... 

اگر اینا رو رعایت کنین هیچ ترس نداره و مطمئن باشید خیلی چیزا که می شنوید شایعه است برای جذابیت قضیه بعضیا پیاز داغشو زیاد می کنن.