2777
2789
عنوان

بیاین اهنگ ها و شعر هایی که اشتباه میشنیدیم رو بگیم 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 110 پست
@آبنبات_عسلی_۷۶     @سلطان_قطع_کاربری     @نیکی0   & ...

من گفتم چند صفحه قبل🌺🌺🌺🌺

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

من که تو سیاره شما زندگی نمیکنم تو سیاره من هر یه روز یه دقیقه است

مای گاد😶😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو رو میبینم خیلی خوشم میاد همش حس میکنم دختر جانی دپو میبینم اگه یه وقت باهم دعوامون شد عکستو ع ...

واای منم تورو میبینم انگار بابامو دیدم😍😂😂😂😂دختر که با پدر دعوا نمیکنه😍😍😁میترسه باباش دعواش کنه یوقت😅😅😅

اقاااا اینو بگم  اهنگ تتلو‌بزنم مفت در بیاد یه بار تو جاده ماشین بغلی این آهنگو گذاشته من میشن ...

😂😂😂😂😂

سکه16میلیونی بهارآزادی نیست پاییز اسارته😒/اینقدری که ما درگیر انتخابات آمریکاییم خود آمریکاییا نیستن بعد یه عده میگن آمریکا هیچ غلطی نمیتونه بکنه😹اونیکه نمیتونه هیچ غلطی بکنه تویی از موتوری جنس نگیر😂/کاش یه دوستی مثل حضرت موسی داشتیم باهاش میرفتیم شمال بزرگوار عصاشو میزد به دریای خزر باز میشد با ماشین مستقیم میرفتیم روسیه🙁/به جای اینکه بگی کرونا خر است بتمرگ تو خونت😒کرونا خر نیست خر تویی هموطن😏/نمیدنم چرا خدا به کشیشاگفته شراب بخورین ولی زن نگیرین اما به آخوندا گفته شراب نخورین اما تا جا داره زن بگیرین😐قضیه چیه؟/شوهرت مثل جاده چالوس نباشه که همه باهاش خاطره داشته باشن صلوااات😒/من اگه میوه هم بودم یه نارگیل رو بلندترین درخت جهان میشدم که فقط یه میموون حاضر بود برای به دست آوردنم ریسک کنه🙄/آرامش دو گیتی تفسیر این دوحرف است:آره تو راست میگی😏بااااشهه تو خووبیی🙄😏/برای اینکه سر قضیه کرونا یه تودهنی محکم به چینیا زده باشیم از این به بعد به جای کلمات ته چین، پاچین، بلدرچین و دارچین به ترتیب از واژگان ته گل محمدی، پاگل محمدی، بلدرگل محمدی و دارگل محمدی استفاده میکنیم😎✌️/کاش یوزارسیف عباشو رو منم مینداخت بعد که برمیداشت من لاغر و خوش هیکل میومدم بیرون با بغض میگفتم:با من چه کردی یا نبی؟ 😢دنبه هایم کو؟ 😢/خواهشا منو تو تاپیکای سیاسی دیدین پرتم کنین بیرون دیگه سیمکارت ندارم🥺😒
شوهر خاله شوهرم بهش میگن اُس قلی(مخفف استاد قلی)  حالا من نمیگم حدس بزنید جای اُس قلی چی شنیدم ...

اسکلی؟🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
اسکلی؟🤣

نهههه ک. س قلی 😁🙄😂

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
ميگم برو ميگي نميشه ميگم بمون ميگي نميشه ميگم ميشه ميگي نميشه تو اين بُدُ و هوا نميشه! (هنوزم نم ...

فک کنم ی بوم و دو هوا نمیشه بود

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
نهههه ک. س قلی 😁🙄😂

استغفرالله😶

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واای منم تورو میبینم انگار بابامو دیدم😍😂😂😂😂دختر که با پدر دعوا نمیکنه😍😍😁میترسه باباش دعواش ک ...

افرین 😂😂😂😂😂

بذار حرمت پدر دختریمون سر جاش بمونه😂😂😂😂

{ خانم هستم }

یه چی دیگه

امید ی اهنگ داشت امشب میخوام مست بشم عاشق یک دست بشم

من میشنیدم امشب میخوام مست بشم عاشق یک اسب بشم😂😂😂

کلیم پافشاری یمکردم رو این کلمه😂🤦🏻‍♀️

یکیم اهنگ کفتر کاکل به سر های های

من های های میشنیدم بای بای

خداااااا😂😂😂🤦🏻‍♀️

پشت هر دختر قوی🤷🏻‍♀️———>هیچکی نیس😏خودشه😎👑