2777
2789
عنوان

بیاین اهنگ ها و شعر هایی که اشتباه میشنیدیم رو بگیم 😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 110 پست
مگه همین نیست؟😂

همینه من میگفتم امشو شوشه لیپک نی نی مونه😐🤦‍♀️😂

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه خیلی بی معنی میشه اینطوری😶 واسه چی باید از رقصیدن گوله برفا حالش بد بشه😐 ولی الان یکی گف همو ...

همین الان رفتم دیدم همون گوله برفا میرقصنه 😂😂منظورش اینه که تو فصل زمستون موقعه ای که برف میباره حالش خوب نیس چون تو اون دوره خاطره داشته و معشوقش گرم نگه میداشته الان دیگه شومینه و کرسی جواب نمیده براش 😁😁داشتی تصوراتمو خراب میکردی بعد چند سال 😀

لطفا برای من طلب بخشش کنید
وای خدا ممن الان با حرف تو فهمیدم تا الان فک میکردم گوله برفا میرقصنه😂😂😂😂

😂😂😂😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
@نیکی0     تو هم بیا بگو😃

ممد نبودی ببینی و تا سال های زیادی فک میکردم هیدره 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

خیلی  تباه بودم خیلییییی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/