2777
2789
عنوان

لکه بینی با لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 7686 بازدید | 204 پست
بایدروز دوازدهم سنومیکردو امپول مینوشت برای ازادشدنش بازم بروپیشش بگو یه دوره دیگه بهت دارو بده یادک ...

دکتر نصر تهرانه . الان زنگ بزنم یک ماه یا دوماه دیگه وقت میده . کلا برای آی وی اف هست . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن. از دیروز شیافم تموم شده دکتر گف 2 روز بعد شیاف تست بزن فردا تست میزنم. دیشبم خاب انگشتر دیدم  ...

عزیزم تست زدی؟؟؟ راستش منم خواب انگشتردیدم اما تو دست شوهرم بود نه خودم بنظرت تعبیرش چیه

دکتر نصر تهرانه . الان زنگ بزنم یک ماه یا دوماه دیگه وقت میده . کلا برای آی وی اف هست . 

خوب برو پیش یه دکتر دیگه این ماه از روز اول پریودی دوسین بخورناشتا

اگه پرولاکتینت بالانیست پیازدرمانی هم عالیه

سه روز دیگه هم تولدمه این پریود هم کادوی تولدم بود 

عزیزم تولدت مبارک پیشاپیش بخدا منم مثل توبودم انقدخودخوری کردم جز استرس و معده دردسودی نداشت برام سعی کن بهش فکرنکنی بالاخره میشه اگه اضافه وزن داری حتما ورزش کن

ن فقط همین پرولاکتینم سالمه 

خوب از همین الان انجام بده تا پانزده روز قبل از نهاروقبل از شام هروعده تازه درست کن یک پیاز زرد رنگ و بشور باپوست ب چهارقسمت برش بده و ب یک لیوان ونیم اب درحال جوش اضافه کن و پنج دقیقه بعدازصافی ردکن وبخور

عزیزم تست زدی؟؟؟ راستش منم خواب انگشتردیدم اما تو دست شوهرم بود نه خودم بنظرت تعبیرش چیه

ن هنوز  علائم  پریود دارم. برا مرد خوب نیس. ولی امیدت به خدا 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
هلن جون میشه هروقت انلاین شدی جوابموبدی؟

جونم

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
اخه حلقه ازدواجمون و قبلا گم کرده بود خواب دیدم یه حلقه جدیدخریده بود وتودستش بود یعنی تعبیرش بده؟؟

اجی برا مرد انگشتر بده