2777
2789
عنوان

لکه بینی با لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 7680 بازدید | 204 پست
سلام عزیزم توچه وضعی هستی؟؟ باورک همش فکرم پیشته برات دعامیکنم ک مامان شده باشی

ن نشدم پریود شدم. ببخش که ناراحتت کردم 😘😘

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ناراحت نباش عزیزم بازم امتحان کنم هیچوقت دست نکش

ن دیگه  تصمیم گرفتم بچه دار نشم دیشب به شوهرمم گفتم  شوهرمم باهام گریه میکرد 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
ن دیگه  تصمیم گرفتم بچه دار نشم دیشب به شوهرمم گفتم  شوهرمم باهام گریه میکرد

ببین عزیزم شاید حکمتی داشته ناامیدنشو منم بارها همینکاروکردم هی نمیشد ومیگفتم دیگه بچه نمیخوام ولی بازم ادامع دادم و ادامه هم میدم هیچوقت از لطف و کرم خدا ناامیدنشو

همسرت ازمایش داده؟؟؟ شاید مشکل ازاون باشه

اره بابا اول اون رف از مایش سالمه... 

خوب خیلی ها با دوره دوم لتروزول باردارشدن تو تازه اولین بارت بود بازم ادامه بده مطمنم جواب میده  ...

بار اولم نبود بار دومم بود