2777
2789
عنوان

ادویه های پرکاربرد توو آشپزخونتون چیاس؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2464 بازدید | 48 پست
بفرما عزیزم فلفل سیاه تخم گشنیز جوز هندی زیره سیاه دارچین زنجبیل گل سرخ رازیانه هل زیره سبز همه رو ...

دورت بگردم دستت درد نكنه مرسي ك وقت گذاشتي اينهمه نوشتي واسم🧡يني توي خورشتو آبگوشتو ماكاروني هم ميشه ريخت؟

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
دورت بگردم دستت درد نكنه مرسي ك وقت گذاشتي اينهمه نوشتي واسم🧡يني توي خورشتو آبگوشتو ماكاروني هم ميش ...

خدا نکنه عزیزم انشاالله دوست داشته باشین

من تو آبگوشت و خوروشت زیاد نریختم ولی برای مهمونام که تو همه غذاهام میریختم دوست داشتن خودم بیشتر تو پلو دوست دارم یک بار امتحانی بریزین کم بریزین ببینین دوس دارین اگر هم تندی دوست دارین که فلفلش بیشتر کنین زیره و جوز هم بیشتر باشه عطرش بیشتر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد ازدواج چون همسرم آبادانی هست با کلی ادویه آشنا شدم و الان آشپزخونه ام پر از ادویه است😅 تا قبل کرونا از آبادان میاوردیم الان یه جا تو تهران پیدا کردم که اونم ماله آبادانه تامین شدم😁

زردچوبه که فدوفراوون تو همه چی میریزم

فلفل سیاه و قرمز و پاپریکا

تقریباً تو همه غذاهام یه کم جوزهندی رنده میکنم چون پایه همه ادویه هاست

کاری هم تو همه خورش ها میزنم اصلاً بهش میگن ادویه خورش

ادویه مرغ و ماهی یا به قول جنوبیها گرام ماسالا مرغ و ماهی هم برای گرفتن بوی زهم عالیه

چوب دارچین یا پودرش هم بسته به غذا حتماً استفاده میکنم مثلاً تو قیمه از اول چوبش دارچین و هل میندازم 

پودر آویشن و پونه کوهی و ... که برای چاشنی سالاد و ماست

میخک هم به خاطر خاصیتش تو یه سری غذاها یا پلوها میریزم البته ادویه پلویی جنوبیها خودش میخک داره

پودر زنجبیل تو همه غذاها تقریباً

گل محمدی یا پودرش

پودر لیمو عمانی

برگ بو هم مراحل آخر خورش اضافه میکنم یا وقتی پلو دم میزارم استفاده میکنم به خاطر عطرش البته جنوبیها خیلی دوست دارن

زیره سبز و سیاه و پودرش 

خلاصه که خیلی ادویه استفاده میکنم، ولی واقعاً روی طعم غذا اثر داره، ببخشید اگه خیلی حرف زدم🌷