2777
2789
عنوان

من چند شخصیتی ام 😨😨

1163 بازدید | 27 پست

بچه ها یه شخصیت دارم خاااانوم مثل دسته گل 

فهمیده و بااعتماد به نفس 

خلاصه  هرچی بگم کمه

یه شخصیت دیگم خنگ و اسکل و شوت

شخصیت دیگم بد اخلاق و بدجنس

شخصیتام هم از صبح تا شب واسه هم دیگه احساس تاسف میکنن 

الان تو شخصیت دومم هستم

برم روانشناس یا زوده ؟ 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

این چند شخصیتی بودن نیست گلم،این ها واکنش های طبیعی انسان هاست در مواجه با مسائل مختلف زندگی

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
لابد دو‌قطبی هسنی

نخیر دوقطبی نیستم 😐😕

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
این چند شخصیتی بودن نیست گلم،این ها واکنش های طبیعی انسان هاست در مواجه با مسائل مختلف زندگی

اخه میدونی فرد مورد نظر عاشق شخصیت اول من میشه 

اون دوتا شخصیتو که ببینه میگرخه

طبیعیه

یعنی شما هم حالی به حالی هستی؟

اخه میدونی فرد مورد نظر عاشق شخصیت اول من میشه  اون دوتا شخصیتو که ببینه میگرخه

نه عزیزم رو خودت عیب نذار،فرد مورد نظرم اخلاق متفاوت زیاد داره قطعاااااا

آدمیزاد همینه،ماها خوشحال میشیم واکنش خوب نشون میدیم،عصبانی میشیم یه واکنش،حسودی میکنیم یه شکل میشیم...

ادم تو هر دوره از زمان یه عکس العملی داره،طبیعیه

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اخه میدونی فرد مورد نظر عاشق شخصیت اول من میشه  اون دوتا شخصیتو که ببینه میگرخه

منم مث شمام اینا لایه های شخصیتی یه انسان هست که تو ادما متفاوت بعضیا چندین لایه دارن

خب خودتون گفتین چند شخصیتی هستین

تستشو دادم 

نبودم

یعنی شما هم حالی به حالی هستی؟

ادما واکنششون دربرابر ادمای مختلف و تو شرایط مختلف متفاوته من جلو ادمایی که معمولی یا کم میشناسمشون یا غریبن یه دختر خیلی سر به زیر ارومم

جلو خانوادم گاهی تند میشم خیلی وقتا ساکتم و سرم به کار خودمه

با دوستام به شدت ادم شاد و شیطون و اهل جواب دادنیم

تو مجازی یه ادم به شدت جدی که اهل بحث و تبادل نظر و بسیار متعصب اصلا هم اروم نیستم

همه ی ادمای نرمال همینن قرار نیست ادم همه جا یه جور باشه

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
نه عزیزم رو خودت عیب نذار،فرد مورد نظرم اخلاق متفاوت زیاد داره قطعاااااا آدمیزاد همینه،ماها عصبانی ...

پس خداروشکر 

طبیعیه

مررررررررررررررسی

متناسب با موقعیتهای مختلف لایه وجودیت میزنه بالا

چه جالب 

همه اینها منِ واقعی منه یعنی؟