2777
2789
عنوان

مامو گرافی

65 بازدید | 5 پست

مامانم درد کتف و شانه و زیر بغل و قفسه سینه و سینه سمت چپ شدید داره

امروز رفته مامو گرافی گفتن چن روز دیگه جوابش میاد 

خیلی میترسم نکنه چیزی باشه 

قبلا سمت راستش بود الان سمت چپش 

ضمنا مادرم ارتروز شدید هم داره دیسک گردنشم متورم 

اول گفتیم بره مامو ببینیم چیزی نیس بعد ارتوپد و فیزیوتراپی 

شکل سینه هاش هیچی نیس داخلشم دست زدیم چیزی نبود فقط سمت چپ فرورفتس میگه از بچگی اینجوری بود خیلی میترسم چیزی باش خیلی گرفتاریم😭😭

کسی میدونه علائمش چیه و ...

من همیشه بیادت میمونم ...

دقیقا این علایم رو خواهر منم داشت درد میزد به گردن و زیر بغل و سینه تا 5 روز نتونست دووم بیاره و دکترم خیلی ترسونده بودش مامو گرافی داد دکتر گفت بخاطر ارتروز گردن هست و البته سینه اش هم توده های ریز کیست داشت و گت اونم مزید بر علته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانمم دقیقا همینه خواهرتون چ کرد بعدش

هیچی دکتر گفت هر 6 ماه برای این کیست ها سونو سینه برو ..گفت من احتمال میدم این درد بیشتر گردن و ارتروز شماست و با کیست سینه اذغام شده مضاعف شده و اصلا چیز نگران کننده ای  نیست

هیچی دکتر گفت هر 6 ماه برای این کیست ها سونو سینه برو ..گفت من احتمال میدم این درد بیشتر گردن و ارتر ...

خیلی میترسم مامو ی چیزی نشون بده ارتروز ک داره دوسال قبل دکتر گف خیلی شدیدمراعات کن گوش نکرد هی جارو بدست ولی کاش همون ارتروز باش

من همیشه بیادت میمونم ...