2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم کابوس باور نکردنی

| مشاهده متن کامل بحث + 7438 بازدید | 138 پست

تا‌ ۳‌ میشمارم‌ نزاشتی‌ گزارش

۱

۲

۳

فاتحه

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌   ‌‌‌‌‌‌ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻋﺮﺑﺪﻩ ﻣﯽ ﮐﺸﯽ 💕ﻭ ﻣﻦ ﺑﻪ ﺣﮑﻢ ﺁﺑﺮﻭﺩﺍﺭﯼ💛ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺑﻨﺪﻡ !💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ ﻣﻦ ﺩﺭﺩ ﻣﯽ ﮐـــــﺸﻢ 💛ﻭ ﺗﻮ  ﭘﺪﺭ ﻣﯽ ﺷﻮﯼ …💛ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ،💛ﮐﻪ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮم⇨💛ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖﮐﻪ ﺩﺭ ﺗﺎﮐﺴﯽ ،ﺯﺍﻧﻮﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﺍﻧﻮﯾﻢ ﻣﯽ ﺳﺎﯾﯽ ﻭ ﻣﻦ ﺧﻮﺩﻡ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﻢﻭ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻢ :" ﺁﻗﺎﯼ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻟﻄــــــــــﻔﺎ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ !💝ﻭ ﺑﺎﺯ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻮ ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــﺮﻡ⇨  💝ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ ﮐﻪ  ﭘﯿﺶ ﭘﺎﻫﺎﯾﻢ💥ﺗﺮﻣﺰ ﻣﯽ ﺯﻧﯽ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﭼﻨﺪ ؟ 💥ﻭ ﻣﻦ ﺭﻭﯾﻢ ﺭﺍ ﺑﺮ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﻢ …💥ﻭ ﺗﻮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﮐﻪ ﺩﻟﻢ💥ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻣﯽ ﮔﺮﯾﺪ …ﮔﺮﯾﺴﺘﻨﯽ ﺳﺨﺖ،💥ﺩﻭﺭ ﺍﺯ ﺍﻧﺪﯾﺸﮥ ﺑﯿﻤﺎﺭ ﺗﻮ …💥ﻭ ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ﮐﻪ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ 💥ﺩﺭﺳﺖ ﻫﻤﺎﻥ ﻭﻗﺖ💥"ﻣﻦ  ﺍﺯ " ﺗﻮ" ⇦ﻣﺮﺩﺗــــــــــــــــــــﺮﻡ⇨💥ﺯﻥ ﻋﺸﻖ ﺯﺍﯾﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﺑﺮﺍﯾـــــــﺶ ﻧﺎﻡ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺍﻭ ﺩﺭﺩ ﻣﯿﮑﺸﺪ …ﻭ ﺗﻮ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﮑﻪﺑﭽﻪ ﺩﺧـــــﺘﺮ ﻧﺒﺎﺷﺪ … !!!ﺍﻭ بیخوابی ﻣﯽ ﮐﺸﺪ …ﻭﺗﻮ خواب حوریان بهشتی میبینی !!او مادر میشودوهمه جا میپرســـــن:نام  پدر؟    ‌‌‌‌‌‌‌‌      ‌‌‌‌‌‌‌‌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ میش با ی ادم خیانت کار ... سرتو مث کبک کنی تو برف؟

مرد خیانتکار خودش خودشو رسوا میکنه نترس اونا سرشونو مثل کبک میکنن تو برف فکر میکنن خیانت و کسی نمیبینه به وقتش لو میرن

دخترم تمام زندگی من
عزیزم به قول دوستمون 90 درصد اقایون تو گوشیاشون یه چیزایی هست که با دونستنش فقط اعصاب ما خراب میشه ح ...

خب اگه چیز مهمی نباشه خانوم میبینه و اهمیتی نمیده...

دلیل نداره اصلا نری تو گوشیش که مبادا چیزی ببینی!

یکی از اصول روانشناسی زوجین این هست که زن و مرد تمام پسوردهای همو بدونن و آزادانه توی لوازم الکترونیکی هم‌برن...

من‌بدنمو باهاش شریک میشم اون‌گوشیشو باهام شریک نشه؟!

نداریم از این‌چیزا  

شوهرم از اول تو همین فازا بود همیشه گوشیش کد داشت همیشه دستشو رو میکردم تا بچمون دنیا آمد دست از کاراش برداشت البته سرش به سنگم خورده بود. ولی اینو مطمنم این اولین بار بود صیغه کرده بود چون همیشه رابطه زیاد داشتیم اما تو این دو سال خیلی کم شده بود و من همیشه گلایه داشتم. چون خودمم خیلی گرمم.

اینم بگم شوهرم تموم این سالا بخاطر این دست از کاراش بر نداشت که میدونست من به کسی چیزی نمیگم. اما تو چار دیواریمون جنگ جهانی راه مینداختیم

نه اتفافا. گاهی خوبه ادن بگرده. نمیشه که سرشو مثل کبک بکنه زیر برف. اگه بجه نداره و واقعا زن صیغه ...

بنظر منم اتفاقا باید زن تیز و زرنگ باشه.مرد بترسه

نه اینکه فکنه خنگه زنش هرغلتی کنه

هر زنی خوب شوهرشو میشناسه اینا که ترس دارن گوشیه شوهرو بگردن خودشونم میدونن به چیا برخورد،خواهند،کرد

خب اگه چیز مهمی نباشه خانوم میبینه و اهمیتی نمیده... دلیل نداره اصلا نری تو گوشیش که مبادا چیزی ببی ...

ما هم رمز همدیگیرو داریم ولی من واقعا گوشیشو نمیکردم بگردمم دنبال پیغامای مادرشم  

دخترم تمام زندگی من